Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti mit csinálnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit csinálnátok, ha megtudnátok, hogy a barátotok elküldi a haverjainak a meztelen képeiteket, amit a barátotoknak szántatok?

Figyelt kérdés
Nem, nem kamu kérdés, én vagyok az egyik haver, akinek kérés nélkül elküldi, ha kap ilyen képet, hogy dicsekedjen. Több éve vannak együtt.

2021. jún. 30. 22:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
92%
A cuccait az ajtó előtt találná, mire hazaér.
2021. jún. 30. 22:16
 2/26 anonim ***** válasza:
93%
Szakítanék vele. Egyébként szerintem a lány megérdemelné,hogy tudja,neked meg nyilván nincs szükséged ilyen suttyó haverokra.
2021. jún. 30. 22:19
 3/26 anonim ***** válasza:
94%
Mondd el szépen a lánynak, nehogymár oruljon az a f*szkalap..
2021. jún. 30. 22:25
 4/26 anonim ***** válasza:
95%
Pánikolnék h a netre is teszik akkor
2021. jún. 30. 22:27
 5/26 A kérdező kommentje:

#2 #3 Biztos elmondjam így neki, hogy személyesen nem ismerem? És ha igen, akkor hogy?

#4 A lány arca nincs benne a képekben (gondolom annyira azért nem bízik a fiúban), viszont ha meglátná valahol a képeket, akkor egyből felismerné magát.

2021. jún. 30. 22:50
 6/26 anonim ***** válasza:
92%
Nem gáz ha nem ismered a csajt. Mindenképp szólj neki, ha ilyen csávóm lenne akkor szeretnék róla tudni :(
2021. jún. 30. 22:52
 7/26 anonim ***** válasza:
93%
Feljelentés.
2021. jún. 30. 22:55
 8/26 anonim ***** válasza:
48%
Engem az érdekelne, hogy te, mint ember, hogy kerültél be férgek haveri társaságába.
2021. jún. 30. 23:01
 9/26 A kérdező kommentje:
#8 Nem így ismertem meg, és ez nem egy "férgek haveri társasága", valamiért mindennel fel akar vágni, hogy neki ilyenje meg olyanja van, tehát a barátnője képeivel is ezt csinálja, amit privátban kap.
2021. jún. 30. 23:06
 10/26 anonim ***** válasza:
98%
Mintha zavarna a dolog. Miért nem fenyíted be azzal, hogy kipakolsz a csajának, ha továbbra is játssza az agyát. Vegyen vissza. Aztán lehet 2 legyet is ütsz egy csapásra.
2021. jún. 30. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!