Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Látott már titeket fiú barátotok, haverotok bugyiban és/vagy melltartóban? Esetleg meztelenül?
Direkt vagy véletlen volt? Hogy történt az eset és milyen érzés volt? Szégyelltétek magatokat?
Kort írjatok légyszíves!
Miniszoknyában, melltartóban, nem strandon, nem véletlen volt. Egyikünket sem zavarta.
24/L
A meztelenség természetes dolog. De frankón belénk nevelik hogy szégyeljük, takargassuk a testünk...
Ha lány vagy, nehogy már rosszul érezd magad azért mert nem volt rajtad néhány textília...
Ha fiú vagy... Haha, akkor sajnállak :)
Csak az aktuális párom. Másról nem tudok. De strandon nem vagyok szégyenlős. Még a monokinit is néha, megfelelő helyen megengedem magamnak.
19/L
Persze h látott. Mi haveri körrel nudistrandra is szoktunk járni, tényleg nincs semmi szégyellnivaló a testünkben sztem
22/L
Köszi az eddigi válaszokat.
Nem bikinire gondoltam, hanem BUGYIRA és MELLTARTÓRA! Tudom, hogy hasonló, de azért mégis más.
Amúgy lány vagyok. :-)
Írjatok még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!