Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Látott már titeket fiú barátotok, haverotok bugyiban és/vagy melltartóban? Esetleg meztelenül?
Direkt vagy véletlen volt? Hogy történt az eset és milyen érzés volt? Szégyelltétek magatokat?
Kort írjatok légyszíves!
Életemben nem volt még ilyen jó.. Nem hiszem,hogy lesz egyébként.Ritkán találkozunk és ez is csak egy kivételes helyzet volt,hogy feljött a lakásomra.Ő se akar tőlem semmi komolyat,én se tőle.Egyébként meg ezekután ha egyáltalán a lakásom közelébe kerül,meg se állna addig míg le nem szaggatja rólam a ruhát. :) És nem szégyellem magam.Felnőtt ember vagyok,szeretem a jót és néha engedek a vágyaimnak. :)
19:53
Én fiú vagyok, de azért megpróbálom felsorolni, hogy hogy láttam lányt.
Egyszer órák után, az egyik lány az ostályteremben vette át a pólját, én meg benyitottam véletlneül.
Egyszer osztlykiránduláson bent gangeltunk a lányok szobájában, amikor az egyikük fürdésbl jött vissza (bugyi + melltartó), de nem zavartatta magát, mondta, hogy a miki is ilyen lenne.
Táborban meg egyszer a kulcsjukon kukucskáltunk be egy lányhoz aki éppen öltözködött (meztelenről), ugyanitt találtunk egy helyet, ahonnan be lehetett látni a zuhanyzóba (itt sok lányt láttunk, begyiban meg melltartban.
Legutoljára meg a barátnőmrl csókolozás közben levettem a trikóját.
17F
Egy fiú barátom jött fel hozzánk dél körül.Apuék felengedték a szobámba hogy keltsen fel.Nos én meztelenül aludtam egy szerencsétlen pózban,hogy még a puncim is szét volt nyílva.Egy darabig nézhetett az ágyam mellett,mikor felkeltett az arcom simogatva.Nem szégyelltem magam,csak meglepődtem.
14L
"dilisnyuszi válasza:
Én osztálykiránduláson épp öltöztem, bugyiban és melltartóban voltam, amikor benyitott 5 srác... elég ciki volt, de legalább jót nevettünk :D"
Én pont fordítva. Nekem a gimiben öltözködő lányokhoz sikerült egyszer benyitni egy terembe, akik közül volt, aki bugyiban és melltartóban állt éppen. :D
Fiu vagyok de azert valasozlok. Kartyazas kozben, az volt a tet, h a lanyok levetkoznek fehernemure ha veszitenek es hat vesztettek... Amugy nem igazan lattam barataimat hianyos oltozetben. Taboros elmenyekbol csak torolkozobe tekert csajok vannak, bugyi melltartoban nem nyitottm ra egyre sem.
18/F
Nálunk suliban (közgáz) a tanulók 80%-a csaj volt. Szalagavatókor a helyi művházban az egyik nagyobb szobában öltözködött mindenki át. Sokan takargatták magukat, de a többség sz@rt rá :D Mi meg csak álltunk az ajtóban, nézve a kb 15-20 lányt :D Jóformán nem is érdekelte őket, hogy ott vagyunk :D
De nem értem mivel különb fehérneműben mint bikiniben...
CSak az anyaga más, de kb ennyi :D:D
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!