Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti mit csinálnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit csinálnátok, ha megtudnátok, hogy a barátotok elküldi a haverjainak a meztelen képeiteket, amit a barátotoknak szántatok?

Figyelt kérdés
Nem, nem kamu kérdés, én vagyok az egyik haver, akinek kérés nélkül elküldi, ha kap ilyen képet, hogy dicsekedjen. Több éve vannak együtt.

2021. jún. 30. 22:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
75%

Ha azt akarnád hogy vége legyen, akkor a két érintett közül legalább az egyikkel elbeszélgetnél, de minimum nem kérnél több képet. :)

2021. júl. 2. 13:54
 22/26 A kérdező kommentje:
#21 Sose kértem a barátnőjéről képet, magától küldte.
2021. júl. 2. 15:06
 23/26 anonim ***** válasza:
28%

És gondolom utána letiltott, hogy ne tudj válaszolni neki, hogy pl. "haver mi a fsz, te beteg vagy, a csajod tud erről? ha te nem beszélsz vele erről akkor majd én fogok". Te csak ártatlan áldozat vagy. :D

2021. júl. 2. 15:12
 24/26 A kérdező kommentje:
Áldozat? Egyre nagyobb hülyeségeket írsz :D
2021. júl. 2. 17:48
 25/26 anonim válasza:
100%
Mond meg a csajnak h mit csinal a palija aztan lelesz rendezve, nemtudom mit vergodtok itt, teljesen egyertelmu mi itt a megoldas, es eleg sokan le is irtak mar.
2021. júl. 2. 17:59
 26/26 anonim válasza:
28%
Nem zavart, inkább izgalmas volt a dolog
2021. júl. 5. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!