Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után miért zavarja az exem és a haverjait ha nem köszönök a haverjainak, kikerülöm őket?
Csak addig voltak amúgyis barátok míg az exemmel jártam, mivel eleve az ő barátai, nem az enyémek, nekem semmi közöm hozzájuk azon kívül hogy csak az miatt lógtam velük, meg ők is csak az ex miatt lógtak velem. Semmi más nem tartott minket össze nem vagyunk barátok, exem előtt se voltunk azok, csak az ő barátai.
A szakítással nem csak az extől vontam magam el így értelemszerűen, hanem a köreiből is, nem is hiányzom nekik.
Miv3l az exemmel semmilyen kapcsolatot nem akarok, még azt sem hogy a haverjai mondják neki hogy láttak engem, találkoztak velem(azt is mondanák neki ha pasival láttak)így próbálok elosonni h észre se vegyenek, vagy nézzenek át rajtam, felejtsenek el, ne rólam dumáljanak, ne legyek téma sem, egy idegen lennék csak.
Erre meg mégiscsak ment a téma hogy én nem köszönök haveroknak, exem kiakadt ezen hogy nem köszönök a köreinek se es nagy ívben nézem őket levegőnek az exemmel együtt.
Miért lesznek ennyitől zaklatottak? Mit számít ez nekik?
Ne hazudozz már!
Az exed nem érdekled hetek óta. Csak epekedsz, hogy megint menjen utánad. Ezért sztorizol itt minden nap. Ha tényleg ennyire rádszállna, nem érnél rá egész nap gyakorizni.
Az exem rám szállva!
Jön hozzám személyesen is.
Minek cáfolnak itt meg? :D
A haverjai meg azonnal.infoznak rolam. Írtam ezt is. Egyik meglátott másnap már verte az exem az ajtót.
Nagyon jó informatorai vannak es voltak mindig is.
30 ez becsülendő ötlet. Pasikkal nem is találkozom, csak városon kívül. Bújkálva.
Nem tudom mit hisz az exem magáról de nagyon irritál hogy visszaél az erőfölénnyel.
Majd a rendörökkel kéne spanolnom a hétvégén. Nem árt készenletbe tenni őket
Epekedésre nincs is szuksegem. Egy hivasomba kerulne ha akarnám őt 2 perc mulva nálam lenne.
A helyzet az h nem ő szakitott. Ő soha az életben nem is szakítana. Amig a halál el nem választ.. Ő ez.
Te meg ez: vered itt magad a gyakorin, hogy te mekkora álomnő vagy, érted mindenki megőrül. De inkább csak tőled. Miközben a drogos, sittes dizájnercigány kanodat meg a bandáját akarod itt úgy eladni, hogy ő a keresztapa, és mekkora presztízspunci vagy, hogy ölni akar miattad.
Semmivel se vagy különb, mint a többi kis telepi ribi, aki pár évig futtatva volt külföldön.
Csak már kiöregedtél a szakmából, és ezt nem tudod elfogadni. Főleg így, hogy nem vitted semmire.
Kénytelen vagy itt tovább szövögetni az álmaid.
Neked miért fáj az ha másokra nyomul az exe?
Ha vkinek nehéz, vagy nem akar szakítani?
Vagy ha vkit szeretnek?
Neked ez miert provokacio hogy szerinted a másik veri magát h milyen álomnő es elhordani egy senkinek meg degradálni?
Képzeld nem egy nem 2 ember szereti a párját, nem egynek nem kettonek fáj a szakitás, nem egy nem 2 akar kibékülni és nem kevés aki küzdene harcolna.
Én is ilyen vagyok ha szeretek vkit, kéoes vagyok az utolsó vérig is küzdeni.
Neked ez miért fáj? Miert győzködöd te arról a népet, hogy másokat nem szeretnek, masokat csak elfelejtenek, esetleg kihasználnak?
Neked lehet ez a vilagképed a férfiakról. De attol ne magadat akard és a tyúksz.ros életed akard másokra rávetíteni.
Meg TE csak ennyit latsz a világbol hogy drogosak ciganyok.
TE asszociálsz ezekre egyedül!
Te vagy ez megkeseredett ember ilyen vilagképpel!
Egy szó nem esett eddog se drogokrol se ciganyokrol.
Ezek a TE agyadban léteznek csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!