Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után miért zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után miért zavarja az exem és a haverjait ha nem köszönök a haverjainak, kikerülöm őket?

Figyelt kérdés

Csak addig voltak amúgyis barátok míg az exemmel jártam, mivel eleve az ő barátai, nem az enyémek, nekem semmi közöm hozzájuk azon kívül hogy csak az miatt lógtam velük, meg ők is csak az ex miatt lógtak velem. Semmi más nem tartott minket össze nem vagyunk barátok, exem előtt se voltunk azok, csak az ő barátai.

A szakítással nem csak az extől vontam magam el így értelemszerűen, hanem a köreiből is, nem is hiányzom nekik.

Miv3l az exemmel semmilyen kapcsolatot nem akarok, még azt sem hogy a haverjai mondják neki hogy láttak engem, találkoztak velem(azt is mondanák neki ha pasival láttak)így próbálok elosonni h észre se vegyenek, vagy nézzenek át rajtam, felejtsenek el, ne rólam dumáljanak, ne legyek téma sem, egy idegen lennék csak.

Erre meg mégiscsak ment a téma hogy én nem köszönök haveroknak, exem kiakadt ezen hogy nem köszönök a köreinek se es nagy ívben nézem őket levegőnek az exemmel együtt.

Miért lesznek ennyitől zaklatottak? Mit számít ez nekik?

2023. márc. 9. 07:11
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
*kiszúrna
2023. márc. 9. 08:49
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

Elárulom, hogy azért vesznek észre, mert van szemük.

Egyszer menj oda és kérdezd meg őket erről, aztán az exnek is lehet szólni, hogy ne verje az ajtód, mert kiléptél az utcára.

2023. márc. 9. 08:58
 23/49 A kérdező kommentje:

Nem azert mert van szemük. Más a telefonjában van, megint masok bambulnak, mindenki foglalkozik a saját dolgaival is.

Őket meg ráadásul ha meglátom azonnal.irányt is váltok még a háta mögött is és kikerülöm.

Es hoppá, bukás akkor is.

Amikor korábban ilyenek miatt kibékültünk mert szabályosan haverok ellen kellett összefogás és mindegyik szemébe is akartam nézni hogy tessék itt vagyok lehet a képembe is mondani bármit nem kell a hátam mögött lejáratni, meg kivancsi voltam a "baratom" tenyleg bevédett e látni akarom a haverjait hogyan állnak hozzám, tosztelnek e vagy nem, nos akkor szóval kibékültem és szépen visszaültem az összes közé hogy tessék ITT vagyok szemtől szemben!

Hát nem győztek nyalni csicskulni kedveskedni körbe voltam ugrálva! Akkor megnyugodtam hogy a "barátom" ezek szerint tényleg bevéd, tisztel az összes és nem mernek pofázni rólam se nekem se a barázomnak, sőt, királynőként kezelnek, jókat nevettünk is, baromkodtunk, ment továbbra is az egész flottul és azonnal mint amikor korábban is. Mindig is elvoltam mondjuk a haverjaival.

Csak szakításoknál tesz be az egész hogy azonnal lesz mindegyik ellenség, ha szakítok.

Az exemmel tehát ezt már lejátszottuk korabban. Amikor engem neki mocskolnak ő zaklatott lesz, a nyakamra jár, megbeszéljük, mindketten tudtuk hogy csak ez miatt békültünk ki.mert "össze kell fogni".

És még ő kerdezte tölem hogy amikor felzaklatták és keresett, és rámszállt miért álltam vele szóba?

(Azaz legyek én az erős? Hát MOST az leszek akkor én ha neki nem megy! MOST akárhogy veri az ajtóm, SE állok vele szóba)

Kíváncsian várom a hatást.

Hogy képes lesz e már mindenki új életre nélkulem végre

2023. márc. 9. 09:11
 24/49 A kérdező kommentje:
*tisztelnek e vagy nem
2023. márc. 9. 09:12
 25/49 A kérdező kommentje:

Olyan is volt, amikor társaságban a barátom nekem esik, nem egyszer még ezek a haverok védtek be engem a barátommal szemben.

Ha meg kiszállok 10 en lesznek ellenem.

2023. márc. 9. 09:17
 26/49 anonim ***** válasza:
52%
Ne köszönj akkor, te tudod, hogy milyenek, az exet meg ha zaklat jelentsd fel. Meg miért mész egyedül? Szülő, vagy jó barát sosem árt ha tényleg betegek.
2023. márc. 9. 09:28
 27/49 A kérdező kommentje:

Le van tiltva rendorok tudnak rola nem érdekli a rendorseget mellesleg.

De van nyomozo haverom is aki intéz nekem mindent.

Mikor rá volt féltekeny mert meglátta a telomban, és elkezdett üvölteni velem h biztos k.félünk minek van rendor a telefonomban, szépen felhivtam, hogy legyen már szives a barátommal beszélni mert veszélyben vagyok, átadom a telefont a páromnak.

A nyomozó meg egybol vette a lapot mi van(mivel ismer engem)és páromnak szepen bemutatkozott hogy xy vagyok "b" statuszban a "z" megyei rendor fökapitanyságtol..barátom majdnem el is szaladt, úgy besz.rt.

Később meg is köszöntem a segítséget.

Én is körbe vagyok véve "emberekkel", de az exem is körbe van véve "emberekkel", ha háború van, akkor rendesen harc is van.

Jelenleg megy a hidegháború. A pszichésen ráhatás a másikra, fenyegetőzések, még tettlegesség nincs, ha nem számítom az ajtómat, még határokon belül van.

2023. márc. 9. 09:47
 28/49 A kérdező kommentje:

Ja és gyors jeleztem neki azt is hogy magázodjunk. A nyomozó esze olyan gyorsan vág, egyből képbe volt mindennel akkor is mikor alig tudtam reszletezni a barátom előtt a helyzetet.

Magazva hívtam kértem beszéljen a párommal veszelyben vagyok.

Egyből vágta h féltekenységi roham van rá.

2023. márc. 9. 09:49
 29/49 anonim ***** válasza:

Beszéljek at exeddel?

Többé nem fog zaklatni, és a barátitársaságának is el megy a kedve. 😁

Vaszil Klomacsenko

2023. márc. 9. 10:55
 30/49 anonim ***** válasza:
Nem kell arra a helyre jarni .. vagy pihentesd a szirakozohelyeket ennyire egyszeru , ha teged ez zavar.
2023. márc. 9. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!