Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt kultúráltan közölni?
Drága kisbogaram pasid volt és szemérmetlenül flörtöltel, szemeztel a főnökkel, szerinted ő többre fog téged tartani mint egy lyuk? Ezt te magad rontottad el. Mellesleg ha nem is lett volna partnered a főnökkel akkor sem illik félreérthető helyzetekbe keveredni. Arról nem is beszélve, hogy te5 vagy a nő te adod az alkalmat bármi is történik.
Nyugodtan mondj fel, úgyis ki fog csinálni és "jogosan" mert adtad alá a lovat.
"Nem gondoltam, hogy ahogy úgy gondolja megkapja amit akar úgy beszél majd velem mint egy fizetős nővel aki legalább ingyen adja."
Te mondtad ki.
Szóval az nem gond, hogy a főnöknek nem volt elég esze, ő abszolút nem is felelős.
Nálunk ezt a HR nem így gondolta, bár az én helyzetem komplikaltabb volt, de nehogy már csak a kérdező vállát terhelje felelősség!
Honnan tudjátok, mi a teljes sztori?
Az én főnököm egy aljas szemétláda, akit mindenki utál a cégnél.
Vannak olyan példányok, akik akkor kapják el a másikat, mikor azok a legsebezhetőbbek...
Velem is egy ilyen szar alak játszadozott, de csak azért tehette meg, meg érzelmileg mélyponton voltam (válás és egyéb más dolgok).
Olyan könnyen ítélkeznek mások...
Messengeren ismerősök!!! Elfogadta a bejelölést, benne volt az üzenetek valtasaban.
Lehet az a főnök ugyanilyen "mocskos" módszerrel fektet(ett) meg több kolleginát, de miért tehette meg? Nem azért, mert a nők engedték-engednek neki?
Ír olyat a kérdező, hogy zaklatja olyan módon mint pl. ha nem fexik le vele, akkor kirugja és hasonlók? Nem, azt írja nem veszi emberszamba, csak szexről szól az egész, arra megy ki a szexuális szöveg, hogy feküdjön le vele. Azt hiszi a férfi, hogy ez a nyerő út hozzá. Azt hiszi, hogy olyan mint a többi nő a kérdező. Na de miért ne hinné ha ugyanúgy mosolygott, enyhén flörtölt vele, mint az összes előde (ha voltak)? A kerdezonek kellene vagy felmondani, vagy jelenteni a HR-nél, viszont nem biztos, hogy győz ellene hiszen eddig benne volt az egészben, részese volt.
Lehet az a főnök ugyanilyen "mocskos" módszerrel fektet(ett) meg több kolleginát, de miért tehette meg? Nem azért, mert a nők engedték-engednek neki?
Így van. Ha nem akarok vizes lenni, akkor nem megyek ki az esőre esernyő nélkül.
Ilyen sok férfi, először a daliás herceg a lovon aztán az utolsó senkiházi.
Nem kell, hogy pont a főnöködlegyen. Annyit tehetsz, hogy közlöd vele, hogy mással ismerkedtél össze, vagy meggondoltad magad, ha elkezd cseszegetni, akkor így jártál.
Nem hiába mondják, hogy nem eszünk ott ahol szarunk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!