Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ezt kultúráltan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt kultúráltan közölni?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mondjam meg a főnökömnek, hogy ha továbbra is ilyen stílusban próbálkozik ebből biztos nem lesz semmi. Amióta elkezdtem ennél a cégnél dolgozni kb 6 hónapja folyamatosan van köztünk valami feszültség, de nekem eddig volt barátom, így nem volt köztünk semmi. Nagyjából 2 hete szakítottam az exemmel és a főnököm azóta próbálkozik. Egyértelműen csak szexről lenne szó számomra is amibe majdnem bele is mentem csak rajtunk kívül álló okok miatt nem történt semmi. Ennek mostmár nagyon örülök, mert azóta minősíthetetlen a stílus amiben nekem ír, persze a munkahelyen normálisan beszél, de messengeren úgy csinál, mintha én valami ingyenes dugás lennék aki csak arra vár, hogy ő felhívja.Ez egyáltalán nem tetszik és szeretnem neki megmondani, hogy így bármelyik nőjével viselkedhet, de velem nem. Nem szeretnék felmondani nagyon sokat dolgoztam azért, hogy eljuthassak ide és sajnos nagyon sok időt kell együtt töltenünk. Hogy lehetne ezt úgy közölni, hogy meg is értse és abba hagyja anélkül, hogy utána direkt bunkó legyen velem? A kollégáknak szerencsére még nem tűnt fel, hogy mi a helyzet, ők csak azt mondták és látták, hogy amióta elkezdtem náluk dolgozni a főnöknek nagyon tetszem.

2023. márc. 5. 16:50
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
63%

Drága kisbogaram pasid volt és szemérmetlenül flörtöltel, szemeztel a főnökkel, szerinted ő többre fog téged tartani mint egy lyuk? Ezt te magad rontottad el. Mellesleg ha nem is lett volna partnered a főnökkel akkor sem illik félreérthető helyzetekbe keveredni. Arról nem is beszélve, hogy te5 vagy a nő te adod az alkalmat bármi is történik.

Nyugodtan mondj fel, úgyis ki fog csinálni és "jogosan" mert adtad alá a lovat.

2023. márc. 5. 18:51
 32/53 anonim ***** válasza:
20%

"Nem gondoltam, hogy ahogy úgy gondolja megkapja amit akar úgy beszél majd velem mint egy fizetős nővel aki legalább ingyen adja."

Te mondtad ki.

2023. márc. 5. 18:56
 33/53 anonim ***** válasza:
35%
Nem ő adta alá a lovat, hanem a főnöke adta őalá.
2023. márc. 5. 19:09
 34/53 anonim ***** válasza:
64%
Mennék a HR-re, amint az első zaklató üzenetet megkapom tőle Messengeren. Ennyi, és kirúgatnám a csába.
2023. márc. 5. 19:10
 35/53 anonim ***** válasza:
24%

Szóval az nem gond, hogy a főnöknek nem volt elég esze, ő abszolút nem is felelős.

Nálunk ezt a HR nem így gondolta, bár az én helyzetem komplikaltabb volt, de nehogy már csak a kérdező vállát terhelje felelősség!

Honnan tudjátok, mi a teljes sztori?

Az én főnököm egy aljas szemétláda, akit mindenki utál a cégnél.

Vannak olyan példányok, akik akkor kapják el a másikat, mikor azok a legsebezhetőbbek...

Velem is egy ilyen szar alak játszadozott, de csak azért tehette meg, meg érzelmileg mélyponton voltam (válás és egyéb más dolgok).

Olyan könnyen ítélkeznek mások...

2023. márc. 5. 19:14
 36/53 anonim ***** válasza:
12%
Zaklató üzenet, mikor előtte jelezte szabad a pálya? Ha nem jelezte volna, akkor gondolom üzenet se lenne, akkor valóban "zaklató"??
2023. márc. 5. 19:15
 37/53 anonim ***** válasza:
67%

Messengeren ismerősök!!! Elfogadta a bejelölést, benne volt az üzenetek valtasaban.

Lehet az a főnök ugyanilyen "mocskos" módszerrel fektet(ett) meg több kolleginát, de miért tehette meg? Nem azért, mert a nők engedték-engednek neki?

Ír olyat a kérdező, hogy zaklatja olyan módon mint pl. ha nem fexik le vele, akkor kirugja és hasonlók? Nem, azt írja nem veszi emberszamba, csak szexről szól az egész, arra megy ki a szexuális szöveg, hogy feküdjön le vele. Azt hiszi a férfi, hogy ez a nyerő út hozzá. Azt hiszi, hogy olyan mint a többi nő a kérdező. Na de miért ne hinné ha ugyanúgy mosolygott, enyhén flörtölt vele, mint az összes előde (ha voltak)? A kerdezonek kellene vagy felmondani, vagy jelenteni a HR-nél, viszont nem biztos, hogy győz ellene hiszen eddig benne volt az egészben, részese volt.

2023. márc. 5. 19:22
 38/53 A kérdező kommentje:
Vállalom a felelősséget azért, hogy éreztettem vele, hogy nekem is tetszik. Mostmár rég megbántam. De nem hiszem, hogy bárkit feljogosítana ez arra, hogy a másik félnek semmiféle tiszteletet ne adjon meg, ha már tudja, hogy tetszik neki. Ha addig képes volt normális stílusban próbálkozni utána miért vett 180 fokos fordulatot? Lehetett volna normális hangnemben beszélni a másikkal annak ellenére, hogy nyerő helyzetben érezte magát. De biztos én vagyok túl naiv.
2023. márc. 5. 19:24
 39/53 anonim ***** válasza:
26%

Lehet az a főnök ugyanilyen "mocskos" módszerrel fektet(ett) meg több kolleginát, de miért tehette meg? Nem azért, mert a nők engedték-engednek neki?

Így van. Ha nem akarok vizes lenni, akkor nem megyek ki az esőre esernyő nélkül.

2023. márc. 5. 19:29
 40/53 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen sok férfi, először a daliás herceg a lovon aztán az utolsó senkiházi.

Nem kell, hogy pont a főnöködlegyen. Annyit tehetsz, hogy közlöd vele, hogy mással ismerkedtél össze, vagy meggondoltad magad, ha elkezd cseszegetni, akkor így jártál.

Nem hiába mondják, hogy nem eszünk ott ahol szarunk...

2023. márc. 5. 19:30
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!