Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt kultúráltan közölni?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mondjam meg a főnökömnek, hogy ha továbbra is ilyen stílusban próbálkozik ebből biztos nem lesz semmi. Amióta elkezdtem ennél a cégnél dolgozni kb 6 hónapja folyamatosan van köztünk valami feszültség, de nekem eddig volt barátom, így nem volt köztünk semmi. Nagyjából 2 hete szakítottam az exemmel és a főnököm azóta próbálkozik. Egyértelműen csak szexről lenne szó számomra is amibe majdnem bele is mentem csak rajtunk kívül álló okok miatt nem történt semmi. Ennek mostmár nagyon örülök, mert azóta minősíthetetlen a stílus amiben nekem ír, persze a munkahelyen normálisan beszél, de messengeren úgy csinál, mintha én valami ingyenes dugás lennék aki csak arra vár, hogy ő felhívja.Ez egyáltalán nem tetszik és szeretnem neki megmondani, hogy így bármelyik nőjével viselkedhet, de velem nem. Nem szeretnék felmondani nagyon sokat dolgoztam azért, hogy eljuthassak ide és sajnos nagyon sok időt kell együtt töltenünk. Hogy lehetne ezt úgy közölni, hogy meg is értse és abba hagyja anélkül, hogy utána direkt bunkó legyen velem? A kollégáknak szerencsére még nem tűnt fel, hogy mi a helyzet, ők csak azt mondták és látták, hogy amióta elkezdtem náluk dolgozni a főnöknek nagyon tetszem.
Egy nyomi ferfitol mit akarsz? Itt eli ki fonokkent azt amit nem adott meg neki a termeszet. A statusz meg az anyagiak miatt mar le allnal vele mert hozzna az atlagos szintet?van nekef is tartasod ha csak annyi az igenyed , hogy ne legyen bunko.. bezeg a normalis uriember raktaros pisti az nem kell..
2023. márc. 5. 17:24
12/53 A kérdező kommentje:
8 as ez nem igaz. Nekem is bejön a pasi nagyon is, de ezt a stílust senkitől nem viselném el. Ha tudna úgy viselkedni, mint egy normális férfi nem lenne semmi probléma.
2023. márc. 5. 17:24
13/53 anonim válasza:
Szerintem kezdj el keresni más munkahelyet.
Az üzeneteketek mentsd el, tedd el jól! Ha ghechiskedik veled, akkor tedd le neki az asztalra. Egy munkaügyi perben megszívja.
Te meg írd le azt, amit ide. Hogy ez a stílus sértő, egyáltalán nem tetszik, ahogy bánik veled, így sorry, de elment a kedved. Maradjon meg a kollegális viszony.
2023. márc. 5. 17:30
14/53 anonim válasza:
megadtam a tisztelet... őszinte voltam, sok őszinte embert látsz mostanság? :) ha nem adom meg az nem így néz ki
2023. márc. 5. 17:38
15/53 anonim válasza:
"Egyértelműen csak szexről lenne szó számomra is amibe majdnem bele is mentem csak rajtunk kívül álló okok miatt nem történt semmi."
Tehát adtad alá a lovat, hogy dgsba benne lennél, aztán vissza táncoltál.
"mert azóta minősíthetetlen a stílus amiben nekem ír, persze a munkahelyen normálisan beszél, de messengeren úgy csinál, mintha én valami ingyenes dugás lennék"
Ne sértődj meg, de neked ebbe semmi felelősséged nincs?? Félig meddig te okoztad ezt magadnak.
2023. márc. 5. 17:39
16/53 anonim válasza:
Itt a stílus a gond, én ezt megértem, a kedves utolsó nyilván nem ezt szűrte le.
Én is addig viselkedés rendesen, míg a másik is emberszámba vesz. Onnantól, hogy már nem, én is változtatok a stílusomon.
2023. márc. 5. 17:49
17/53 anonim válasza:
Ezt még csírájában kellett volna elfojtanod. Most már csak annyit tehetsz hogy keresel új munkahelyet, mert az ilyen ember nem fog máshogyan viselkedni, hiszen te adtad alá a lovat, már majdnem szexeltetek. Ebből sosem lesz normál kolegális viszony, így ő könnyen elintézi hogy ne dolgozz tovább ott.
2023. márc. 5. 17:51
18/53 anonim válasza:
Amúgy nem tudom kinél tisztelnivaló az aki felkínálkozik a főnökénél szexre.
2023. márc. 5. 17:52
19/53 anonim válasza:
"Én is addig viselkedés rendesen, míg a másik is emberszámba vesz. Onnantól, hogy már nem, én is változtatok a stílusomon."
Na és te #16, te is elhiteted egy ideig, hogy lesz dgs?
2023. márc. 5. 17:53
20/53 anonim válasza:
ja most esett le kérdező hogy nem nekem írtad :D fáradt vagyok... hát a bunkó férfi főnökökkel is baj van.. az tuti amúgy..faterom is egoista főnök.. oszt emlékszem otthonra is jutott belőle -.- aki sokáig fönök valahol idővel azt hiszi az egész világnak a főnöke meg az embereknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!