Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha naponta csak 3-4 üzenetet írok barátomnak, azaz nagyon keveset, azzal tudom felé érzékeltetni h szakítani akarok? már csak sajnálatból vagyok vele
Figyelt kérdés
Le akar korlátozni, 3x is szakítani alartam már vele de mindig megsajnáltam olyan szomorú volt. Fél éve csak sajnálatból vagyok vele, és azt akarom hogy ő szakítson, így nem sajnálnám annyirama 11:24
1/7 anonim válasza:
Szerinted ha abból a 3 alkalomból nem értette, hogy szakítani akarsz, akkor ennyiből igen?
Inkább nőj fel, ne húzd az idejét se neki se magadnak. Sajnálatból nem járunk senkivel.
2/7 anonim válasza:
azta :)
Nem.
Ne légy nyámnyila. Vess véget neki.
Ráadásul ez olyan mintha 12 éves lennél.
3/7 anonim válasza:
Ez szomorú. Ő nem érdemli ezt. Persze az ember sajnálja a másikat, de akkor is, ha valakit nem szeretek vagy nem akarok többé vele lenni akkor lezárom vele. Így korrekt, ha nem a szeretet vezet.
4/7 anonim válasza:
“Felnőtt párkapcsolatok” kategória….??
Ez ovis szint. Ha szakítani akarsz akkor szakíts vele.
5/7 gergelice16 válasza:
Szakítani kell. Rövid távon lehet fájdalmas lesz neki, de a gyógyulás után lenne esélye egy igazi párkapcsolatra, ahol azért lennének vele, mert szeretik, nem pedig mert sajnálják. Így viszont csak beragadtatok egy káros állapotba...
6/7 anonim válasza:
Nem. Meg kell mondani neki kerek-perec a szitut, ha tetszik, ha nem.
7/7 anonim válasza:
Abból fogja érteni, hogy szakitani akarsz vele, hogy azt mondod: "szakítok veled" es aztán elmész és nem fogadod vissza, amint bociszemekkel néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!