Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2-3 naponta, vagy akár hetente...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2-3 naponta, vagy akár hetente odavetni a másiknak pár mondatot, az mikor vált a beszélgetés, és főleg az úgymond ismerkedés szinonímájává?

Figyelt kérdés
Akik így viselkednek másokkal, így beszélgetnek vagy ismerkednek, nekik ilyenkor őszintén, mi jár a fejükben?

ma 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt jelenti talonban vagy, de melletted még jópár emberrel ismerkedik.

Vicc amúgy ami manapság ismerkedés terén folyik.

De az is vicc hogy azt hiszik az emberek chateléssel megismerik a másikat.

Introvertált emberként nekem nem egyszerű ismerkedni, de én komolyan visszasírom azokat az időket mikor személyesen találkoztunk, és nem volt írogatás, hanem vártuk a hétvégét hogy láthassuk élőben a kiszemelte, és beszélgessünk vele.

Manapság mindenki azt hiszi hogy chaten "kell" szerelembe esni és majd csak aztán találkoznak....

ma 17:11
 2/4 A kérdező kommentje:
De ezek az emberek a tinderről jöttek, vagy honnan leptek el mindent? Ez ilyen tipikus tinderes dolog? Mert érdekes módon amíg nem volt pl tinder, sokkal alapabb volt a normális netes beszélgetés és ismerkedés is. Most meg a többség rohan, hülyít, talonozik, és úgy hazudik mintha fizetnének érte.
ma 17:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Azt hiszem, én is ilyen vagyok. Nehéz, mert egyáltalán nem nézem le a másikat, csak sokszor nehezemre esik egy üzenetre válaszolni (főleg olyannak akit alig ismerek, de van hogy barátnak is). Tényleg talán könnyebb lenne inkább egyből találkozni... Rohadtul fáraszt a gondolat is, hogy ismerkedek, pedig szeretnék párkapcsolatot. Mondjuk egy barátom szerint azért ilyen nehéz ez most nekem, mert valami másra kellene fókuszáljak, még nem jött el az ideje, hogy nyitni tudjak, csak vágyam van, de az magában nem elég...
ma 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem a tinder miatt van...

Mindenhol ez megy, az egész neten.

Akár tinder, akár messengeres írogatás. Ilyenek lettek az emberek.

Sokaknak nincs is idejük ismerkedni, személyesen talizni meg főleg nincs.

Pedig amit időben írogatásra fordítanak, annyi alatt személyesen is lehetne találkozni.

És talán akkor kialakulna valakivel valami.

Na de mindegy, nem ez volt a kérdés:)

ma 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!