Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak jó arcok akik szívesen...

Vannak jó arcok akik szívesen lógnának velem a Margit szigeten?

Figyelt kérdés

Természet kedvelő emberek ha vannak itt esetleg, hozzám hasonlóan introvertált emberek, akik inkább a természetbe vagy hasonló fás helyekre vonulnak el, mintsem egy hangos buliba.

Mióta felköltöztem Budapest belvárosába azóta inkább a Margit szigethez és a Városliget környékére járok kikapcsolódni. Ha valakinek van kedve és hasonló vidám de laza ember, aki szereti a természetet, örülnék a társaságnak.

Szórakozóhelyeket nem igazán szeretem, inkább a madárcsicsergésre meditálni, nézni a természetet, érezni az illatokat, ízeket.

Kis eszegetés, iszogatás, frizbizgetés, vagy 1-2 rakéta ellövése :)

Spontán személyiségem van, nagyon barátságos vagyok, sokak szerint "művészlélek".

Illetve messzebb is lehet menni, ahol igazán természet van, ha valakinek ahhoz is lenne kedve, egyébként 22/F

aug. 24. 03:41
1 2
 1/14 anonim válasza:

Jól hangzik, de a Margitszigettől elment már a kedvem. Nyugodtan ott nem lehet fél órát sem beszélgetni, mert ordítozó emberek tömege van állandóan.Ugrálni a biciklik elől, kerülgetni a kutyákat stb.

Én a budai hegyekbe járok,a közeli részekre, ott csend van, tényleg hallani még a madárdalt is és vannak olyan helyek,ahová még a kirándulók sem mindig keverednek el. Ott szoktam "töltekezni ", még ha egyedül is :)

Ha korodhoz illő lennék, örömmel felajánlanám, de már bőven elmúltam huszonéves :)

Legyen sikered amúgy !

F / Bp

aug. 24. 05:21
 2/14 A kérdező kommentje:

#1 most igen a nyári szezonban azért vannak turisták, de általában beljebb szoktam menni, ott nincs annyi mint mondjuk a szökőkútnál.

De köszönöm hogy írtál :)

aug. 24. 05:34
 3/14 anonim válasza:

Szívesen :)

Pár éve volt egy srác, vele nyáron is,ősszel is kirándultam a hegyekbe, a Normafához. Neki is nagyon tetszett, órákig sétálunk,beszélgettünk.

Valamikor ha időd és kedved tartja, akkor majd nézd meg,mert élmény és tiszta a levegő, amit a város belsejéről nem lehet elmondani :)

# 1

aug. 24. 05:37
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, már régóta el akartam menni, csak kicsit hosszabb az út, ha lesz teljes szabad napom megnézem :))
aug. 24. 05:54
 5/14 anonim válasza:

Tetszik a Kérdező bemutatkozása, de mivel én is bőven elmúltam huszonéves, talán az 1-es válaszolóhoz csatlakoznék...

középkorú hölgy

aug. 24. 07:33
 6/14 anonim válasza:

A Margitszigeten és a Normafánál is nagyon sokan vannak, az Disneyland.

Az még nem az igazi ezekhez: madárcsicsergésre meditálni, nézni a természetet, érezni az illatokat, ízeket.

De kinek mi fér bele és mihez képest.

Túratárs oldalon találhatsz természetkedvelőket.

aug. 24. 11:59
 7/14 A kérdező kommentje:

#5 köszönöm:)

#6 igen, ezeket sajnos észrevettem, hogy nem az igazi a Margit sziget sem, de még mindig a legjobb alternatíva, ha nem szeretnék sokat utazni, a zavaró dolgokat szerencsére képes vagyok kizárni és élvezni a többit:)

aug. 24. 13:12
 8/14 anonim válasza:
A Margit-szigetet imadom, csak az embereket utalom. :(
aug. 24. 15:01
 9/14 anonim válasza:
Voltam ma ott, netán-netán nem te szívtad azt a "gyógyteás" cigicskét a bokorba? Éreztem erősen
aug. 24. 21:54
 10/14 A kérdező kommentje:

#9 az nem én voltam, de igen néha lehet érezni egykét jó gyógynövényt. Gelato meg ilyen lemon haze szerű illatok érezhetőek néha. :D

Ja és bokorban nem szívok, inkább kimegyek a rétre 😂

aug. 24. 22:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!