Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak jó arcok akik szívesen...

Vannak jó arcok akik szívesen lógnának velem a Margit szigeten?

Figyelt kérdés

Természet kedvelő emberek ha vannak itt esetleg, hozzám hasonlóan introvertált emberek, akik inkább a természetbe vagy hasonló fás helyekre vonulnak el, mintsem egy hangos buliba.

Mióta felköltöztem Budapest belvárosába azóta inkább a Margit szigethez és a Városliget környékére járok kikapcsolódni. Ha valakinek van kedve és hasonló vidám de laza ember, aki szereti a természetet, örülnék a társaságnak.

Szórakozóhelyeket nem igazán szeretem, inkább a madárcsicsergésre meditálni, nézni a természetet, érezni az illatokat, ízeket.

Kis eszegetés, iszogatás, frizbizgetés, vagy 1-2 rakéta ellövése :)

Spontán személyiségem van, nagyon barátságos vagyok, sokak szerint "művészlélek".

Illetve messzebb is lehet menni, ahol igazán természet van, ha valakinek ahhoz is lenne kedve, egyébként 22/F

aug. 24. 03:41
1 2
 11/14 anonim válasza:
Meguntad az Anotalkot? 🤣
aug. 25. 10:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem használtam még olyat
aug. 25. 17:06
 13/14 anonim válasza:
Szerdan megyek battya lesz nalam 2 talca sor csatlakozol?
aug. 26. 01:13
 14/14 A kérdező kommentje:
#13 persze szívesen, hányan lesztek?
aug. 26. 02:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!