Csak szerintem kezd elhalni az oldalon az ismerkedés/barátkozás?
Nektek mi a véleményetek?
Hogyan láttátok régen, és hogyan mostanában?
Én valamikor 2015 körül voltam itt és idén újra feljöttem egy kérdés miatt. Sokat változott az oldal. Nem jó irányba sajnos.
Amit én látok változást, hogy sokkal több a férfi mint a nő. Régen kiegyenlítettebb volt az arány. Valóban jóval kevesebben nyitottak ismerkedésre/barátkozásra, mint anno. Az okát nem tudom mert évekig nem voltam.
Feltűnt még az "incelezés" dolog is. Ennek az okát sem értem. Máshol nem láttam ilyet az elmúlt években. Valamint, hogy a kevés nő nagy többsége eléggé frusztrált, aminek persze lehet a sok bunkó pasi az oka. Nem tudom, de nagyot zuhant a színvonal az biztos. Sajnálom. 10 éve tényleg sokkal jobb volt.
Ennek ellenére találkoztam ugyanúgy normális emberekkel. Férfiakkal és nőkkel is. Igaz egy kivételével mindenki sajnos vidéki/külföldön élő volt én pedig budapesti, így személyesen egy valakivel tudtam találkozni akivel azóta is jóban vagyunk.
Szerintem ez a valóéletben is így megy már, nem csak az oldalon. Nagyon ritka az, aki tenni is akar egy kapcsolatért, nem csak elvárja hogy legyen neki, és úgy ahogy neki pont jó. Szánalom lett a mai világ ismerkedési stílusa. Szomorú.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!