Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Csak szerintem kezd elhalni...

Csak szerintem kezd elhalni az oldalon az ismerkedés/barátkozás?

Figyelt kérdés

Nektek mi a véleményetek?

Hogyan láttátok régen, és hogyan mostanában?

okt. 15. 22:48
1 2 3 4
 21/32 Kedves Vezető válasza:
Melegek, csúnyák, dagadtak, gyerekesek a választék, ezekből találsz.
okt. 17. 11:41
 22/32 anonim válasza:

Nem ismerkedésre használom az oldalt, csak azon tudom lemérni, hogy mennyi privátot kapok. Jóval kevesebbet mint korábban.

Meg azért az sem semmi, hogy ma mindössze három kérdés lett kiírva idáig az ismerkedés kategóriába...

okt. 17. 17:51
 23/32 anonim válasza:

22

Persze, hisz az ember, magamból indulok ki, egyszerűen már nem akar ide kérdést kiírni a kötekedők miatt, nameg a 0 válasz és 0 privát miatt. Ha megnézed, az olyan kérdésekre, hogy: Lányok, lenne kedvetek beszélgetni egy x éves, ilyen és ilyen fiúval? 0 válasz érkezik, gondolom privát is hasonló számban. De tulajdonképpen, ha a kérdező oda írja hogy fiú, mindegy hogy mi a kérdés célja, nem fog választ kapni.

okt. 17. 17:56
 24/32 anonim válasza:

"Melegek, csúnyák, dagadtak, gyerekesek a választék, ezekből találsz."

Igy van, + ghosting kiralynok, meg nem hevertem ki az elozo pasim, par evig meg nem akarom elveszteni csajok.. :D

okt. 17. 18:21
 25/32 Kedves Vezető válasza:
Igen, bocsánat, az kimaradt😁🤦
okt. 17. 19:25
 26/32 anonim válasza:
🍄.
okt. 18. 17:01
 27/32 anonim válasza:
Én is itt vagyok, gombás vagyok sütök.
okt. 18. 17:02
 28/32 anonim válasza:
Rengeteg a szar alak, aki csak rinyál, hogy sehol egy normális ember, de amikor ott lenne az illető előttük, őt is csak büntetik. A múltkor elkezdtem itt beszélgetni egy nővel, teljesen normális módon társalogtunk, aztán amikor válaszolni akartam volna az utolsó levelére, már nem tudtam üzenetet küldeni, és most, pár nap után már látszik is, hogy törölte magát. Nem értem az ilyen embereket, miért kell büntetniük azt is, aki normális velük. Utána meg csodálkoznak, hogy hányingerünk van már az egésztől, és hogy inkább senkivel sem akarunk beszélni, vagy hogy már eleve a legrosszabbat feltételezzük róluk. Aki a vele normálisan bánó embert sem tiszteli, annak semmi joga sincs panaszkodni, hogy neki milyen rossz.
okt. 19. 18:44
 29/32 anonim válasza:

Az is lehet, hogy az oldal törölte. Látszatra nincs különbség.

okt. 20. 00:31
 30/32 anonim válasza:
#29: Lehet, bár mivel jól elbeszélgettünk, megkereshetett volna engem az elmúlt kb. két hétben egy új profilról, ha a rendszer törölte őt valami miatt. De ha nem értékelt engem ennyire, akkor ezzel nem tudok mit kezdeni, mondjuk én fordított esetben biztosan írtam volna annak, aki szimpatikus volt, hogy törölt az oldal, de szeretném folytatni.
okt. 20. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!