Csak szerintem kezd elhalni az oldalon az ismerkedés/barátkozás?
Nektek mi a véleményetek?
Hogyan láttátok régen, és hogyan mostanában?
12, 14
Teljesen egyetértek. De am nehogy azt hidje bárki, hogy adott helyen, adott szituban könnyebb az online ismerkedés. Pl én most lettem tagja egy speciális gamer platformnak. Lenne közös téma, de azthiszitek, akar bármelyik lány is akár csak két szónál többet pazarolni a férfiakra? Ugyanmár! Játszanak, és ha kérdezel valamit, egy-egy szóval válaszolnak. Beszélgetés játékon kívül? Ne nevettesse ki magát senki! :) Így gondolom, ha valóságban, teszem azt egy közösségi eseményen találkoznék lányokkal, nőkkel, az sem lenne jobb.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én is 10 éve használom már a gyakorit, de főleg ilyen 2018-2022 közt volt az az időszak, mikor a legtöbbet levelezgettem emberekkel. Persze akkor is volt, aki pár üzenetváltás után eltűnt 😀. Manapság ez hatványozottabban igaz. De ahogy elnézem, nem bennem van a hiba. Nem is nagyon kezdeményezek már beszélgetést, és nem is írok ki olyan kérdéseket, amire nagyobb eséllyel jöhetnének privát üzenetek. Pedig nem tartom magam unalmasnak sem, nem egyszavas válaszokban szoktam visszaírni. Egyszerűen beleferáradtam 🥲. Nagyon megváltozott az oldal felhasználói rétege, sajnos nem jó irányba :(. Nekem is feltűnt, hogy a férfiak aránya sokkal nagyobb az oldalon. Részben ennek is tudható be, mikor egy férfi kiír egy ismerkedős kérdést, de pár válasznál több nem nagyon érkezik rá...de ha érkezik is, azok is ellenségeskedőek. Privátot sem sokan kapnak. Ezzel szemben ha egy nő ír ki egy ilyen jellegű kérdést, akkor már hirtelen alatta van 30 válasz, és kapja a privát áradatot. Továbbá, ha egy férfi ír ki egy olyat magáról, hogy pl.van egy-két enyhébb mentális problémája, picit depis, egyebek, az instant red flag. Ezzel szemben ha egy nő ír ilyen magáról, már ott is a megmentő sereg.
Én is észrevettem, hogy ha az első 1-2 komment negatív egy kérdésnél, nagyjából annak vége is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!