Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Csak szerintem kezd elhalni...

Csak szerintem kezd elhalni az oldalon az ismerkedés/barátkozás?

Figyelt kérdés

Nektek mi a véleményetek?

Hogyan láttátok régen, és hogyan mostanában?

okt. 15. 22:48
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
Egészséges ember nem sok maradt az oldalon. Olyan akiknek halmozottan vannak bajai, na azok annál inkább. Szóval ennek tudatában ismerkedj itt. Plusz ugye a sok kis ratyi nőimitátor tini, aki nagyon ráér, nagyon nagy trollnak hiszi magát, és nőként írogat, meg nőként hülyít itt másokat is levélben.
okt. 16. 15:57
 12/32 anonim válasza:
1-1 kommentből elindult beszélgetés még szerencsésebben futhat ki, mint a direkte ismerkedjünk.
okt. 16. 17:11
 13/32 anonim válasza:
Direkt ismerkedés eddig sem hozott eredményt , sem online sem valós életben . Teljesen más dolog miatt lett kapcsolatom kalandjaim . Azzal nem értem el semmit amikor odamentem csajoknál próbálkozni nyíltan vagy kamu okokkal, azokból sem lett semmi ha hozzám jött a nő . Azért mert nem tetszettünk egymásnak és a potya szex ittasan kerti padon nem ért annyit hogy emiatt zavar legyen a meglévő kapcsolatban .
okt. 16. 17:13
 14/32 anonim válasza:
Sajnos nagyon lement itt a nívó. A nők 99%-a szó nélkül eltűnik ismerkedés közben. De a való világban, nem ebben a virtuálisban, sem jobb a helyzet. Semmit sem számít az adott szó, ígéret.
okt. 16. 17:34
 15/32 anonim válasza:

12, 14

Teljesen egyetértek. De am nehogy azt hidje bárki, hogy adott helyen, adott szituban könnyebb az online ismerkedés. Pl én most lettem tagja egy speciális gamer platformnak. Lenne közös téma, de azthiszitek, akar bármelyik lány is akár csak két szónál többet pazarolni a férfiakra? Ugyanmár! Játszanak, és ha kérdezel valamit, egy-egy szóval válaszolnak. Beszélgetés játékon kívül? Ne nevettesse ki magát senki! :) Így gondolom, ha valóságban, teszem azt egy közösségi eseményen találkoznék lányokkal, nőkkel, az sem lenne jobb.

okt. 16. 18:31
 16/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Én is 10 éve használom már a gyakorit, de főleg ilyen 2018-2022 közt volt az az időszak, mikor a legtöbbet levelezgettem emberekkel. Persze akkor is volt, aki pár üzenetváltás után eltűnt 😀. Manapság ez hatványozottabban igaz. De ahogy elnézem, nem bennem van a hiba. Nem is nagyon kezdeményezek már beszélgetést, és nem is írok ki olyan kérdéseket, amire nagyobb eséllyel jöhetnének privát üzenetek. Pedig nem tartom magam unalmasnak sem, nem egyszavas válaszokban szoktam visszaírni. Egyszerűen beleferáradtam 🥲. Nagyon megváltozott az oldal felhasználói rétege, sajnos nem jó irányba :(. Nekem is feltűnt, hogy a férfiak aránya sokkal nagyobb az oldalon. Részben ennek is tudható be, mikor egy férfi kiír egy ismerkedős kérdést, de pár válasznál több nem nagyon érkezik rá...de ha érkezik is, azok is ellenségeskedőek. Privátot sem sokan kapnak. Ezzel szemben ha egy nő ír ki egy ilyen jellegű kérdést, akkor már hirtelen alatta van 30 válasz, és kapja a privát áradatot. Továbbá, ha egy férfi ír ki egy olyat magáról, hogy pl.van egy-két enyhébb mentális problémája, picit depis, egyebek, az instant red flag. Ezzel szemben ha egy nő ír ilyen magáról, már ott is a megmentő sereg.

Én is észrevettem, hogy ha az első 1-2 komment negatív egy kérdésnél, nagyjából annak vége is.

okt. 16. 21:01
 17/32 anonim válasza:
Elég sokat romlott az oldal felhasználóinak színvonala, de ezt ugyanúgy elmondhatjuk bármilyen más netes fórumról is, sőt, az offline ismerkedésről is. Nagyhangúság, beképzeltség, beszariság jellemzi az embereket, a többség hamar eltűnik, a maradék meg csak hülyíti az embereket. Szerintem a 2010-es évek elején még viszonylag jobb volt a helyzet, mondjuk akkor is sokan eltűntek/hülyítettek, de legalább pár találkozó összejött (igaz, voltak a csajok között zakkantak is). Azóta viszont csak romlott a helyzet, akármennyire is normális és érdeklődő voltam, akármilyen hosszú ideig beszélgettünk is, a többség szó nélkül lelépett. Volt pár ember, akivel átmentünk Messengerre, de vagy beképzeltek voltak, vagy beszariak, vagy hisztis idegbetegek, találkozni senki sem akart. Pedig nem a társkeresés rovatból kiindulva kezdtünk el beszélgetni, és tényleg normális voltam, nem a farkamról küldözgettem képeket, igyekeztem érdeklődő lenni, témákat hozni, de semmi. Más netes oldalakon ugyanez megy, és az élőben történő ismerkedés is halott. Mindenki bezárkózik a maga kis világába, aztán pityereg, hogy ő senkinek sem kell.
okt. 16. 22:06
 18/32 anonim válasza:
Nem tudom,
okt. 17. 09:23
 19/32 anonim válasza:
17-es! Ha egy férfi írja magáról, hogy problémái vannak, depis, stb. akkor kuka. Ennek talán az az oka, hogy a nő evoluciósan arra van programozva, hogy az erőt, tartást, érzelmi biztonságot keresi a férfiban. Ha egy nő gyámoltalan, ott a megmentő sereg. Ja, ott van, de elég sokuk csak a nő manipulálhatóságát kihasználva szex reményében próbálkozik.
okt. 17. 09:57
 20/32 anonim válasza:
Bocs, 16-osnak ment!
okt. 17. 09:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!