Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Elkértem egy lány instáját de...

Elkértem egy lány instáját de külsőleg nem jön be.? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval motorozni szoktam elkértem egy csaj instáját aki szokott inteni régebb óta. Igazából én nem akartam meg akarok barátnőt csak beszélgetni akartam vele. De ő neki meg bejövök. Mit tudnék tenni? Nem akarom megbántani meg bunkón se közölni ezt vele. Szerintetek, hogy tudnám ezt tisztázni a legjobban? Voltatok már ilyen helyzetben?

jún. 8. 00:00
1 2
 1/17 anonim válasza:

Ha legközelebb egyértelműen utal rá, hogy többet is szeretne, mondd meg neki, hogy te nem érzel hasonlóan.

Saját érzésekhez mérten lehet ilyeneket mondani, hogy jó vele beszélgetni, jók a témák, jól szoktad vele érezni magad, de ennél több nincs a háttérben

jún. 8. 00:43
 2/17 anonim válasza:
ESetleg egy fujatást azért még kérhetsz.
jún. 8. 04:47
 3/17 anonim válasza:
Vágj alá, mi bajod lesz?
jún. 8. 05:46
 4/17 anonim válasza:
Nálam ott állt meg a tudomány, hogy elkéred az instáját holott be sem jön a csaj.. akkor minek kérted el? 🤣🤷‍♀️
jún. 8. 07:19
 5/17 anonim válasza:

4

😆😆 Igaz

jún. 8. 07:33
 6/17 A kérdező kommentje:
4 azért mert messziről nem láttam hogy hogy néz ki csak mikor odamentem hozzá de amúgy is már ezelőtt is kértem el mástól és velük is csak beszélgettem
jún. 8. 11:15
 7/17 anonim válasza:
#6 rossz a szemed és motorozol?😆
jún. 8. 11:28
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát 30 méterre volt 6-7 méter magasan
jún. 8. 12:01
 9/17 anonim válasza:
Akkora kamu a kérdés vagy ez a " gyerkőc" bugyuta, nem tudom eldönteni.. Messziről nem láttad hogy néz ki, de azt higy intett azt igen? Érdekes 🤣 Hogy kérted el az instáját ha nem közlitetted még csak meg se ezt a lányt?
jún. 8. 12:15
 10/17 anonim válasza:
Végülis jobban is jár a csaj hogy nem jössz be neki.Távolmarad az ilyen bugyuta srácoktól..
jún. 8. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!