Elkértem egy lány instáját de külsőleg nem jön be.? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval motorozni szoktam elkértem egy csaj instáját aki szokott inteni régebb óta. Igazából én nem akartam meg akarok barátnőt csak beszélgetni akartam vele. De ő neki meg bejövök. Mit tudnék tenni? Nem akarom megbántani meg bunkón se közölni ezt vele. Szerintetek, hogy tudnám ezt tisztázni a legjobban? Voltatok már ilyen helyzetben?jún. 8. 00:00
11/17 A kérdező kommentje:
10es
Szerintem is. Tudom hülyének nézel megertem, de már kértem el ezelőtt is lányok instáját de velük is csak beszélgettem de ő többet akar én meg nem.
jún. 8. 13:20
12/17 anonim válasza:
jöjj össze egy másik csajjal ezt meg hagyd a faszba. nem kell magyarázkodj neki mondd csak haverilag gondoltad
legalabbis en ezt mindig leszartam srackoromban
jún. 8. 20:20
13/17 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
jún. 9. 18:48
14/17 anonim válasza:
Neked egyáltalán nem jön be?
jún. 9. 18:58
15/17 A kérdező kommentje:
Már szerencsére azóta megbeszéltük és ő sem akar többet elmondása szerint szóval jól vagyok
jún. 10. 00:25
16/17 anonim válasza:
gyakorolni kell a csajozást, hogy ne a kiszemeltnél égj be. ismerkedjetek
jún. 10. 00:31
17/17 anonim válasza:
Lehet, hogy nem jön be külsőleg, de talán többet mint a csajok a bulikból kijövet, kiszívott nyakkal...
jún. 18. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!