Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet olyan, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan, hogy a párom féltékeny a kutyámra?

Figyelt kérdés

2023. febr. 20. 23:07
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
82%

Nem teljesen válasz... De nekem cicám van, és puszilgatom, ölelgetem és mindig vele alszok... Barátaim szokták mondogatni, hogy irigy lesz a férjem... (még nincs)

Szerintem, ha ennyire kiakad, akkor neki nem volt egész életében jószága... Itt gondolok arra, hogy én egy napomat sem tudnám elképzelni mondjuk macska nélkül (meg nemsokára jön hozzá egy kutyus pajti)...Cicám szereti ha ölelem, én szeretem a szőrét, és kabalának használom...

De szerintem nyugi, nem hiszem hogy ezen akadna ki a párod.

2023. febr. 20. 23:16
 2/27 anonim ***** válasza:
39%
Simán, ha van rá oka! (Sajnos elég gyakori. A házi kedvencek mély sebeket okozhatnak a párkapcsolatban. Természetesen nem az állat a hibás, hanem az aki lelki deformált.)
2023. febr. 20. 23:24
 3/27 anonim ***** válasza:
70%
Sztm nem féltékeny csak zavarja ha mondjuk arcon nyal a kutya vagy veletek fekszik.
2023. febr. 20. 23:38
 4/27 anonim válasza:
76%
Lehet olyan, hogy a párod féltékeny a kutyádra.
2023. febr. 21. 00:10
 5/27 anonim ***** válasza:
42%
Igen, talalkoztam ilyennel csak macska volt a haziallat. A kedves ferj eltuntette… egyszeruen nem tudta elviselni, hogy ennyire fontos legyen valaki mas is rajta kivul
2023. febr. 21. 00:53
 6/27 anonim ***** válasza:
82%
Lehet persze, ha többet foglalkozol a kutyával mint vele
2023. febr. 21. 01:58
 7/27 anonim ***** válasza:
84%
Ha a kutyuskát simogatod egész nap helyette, akkor ne csodálkozz...
2023. febr. 21. 02:30
 8/27 NTBS ***** válasza:
83%
Igen előfordul, ha vele keveset foglalkoznak.
2023. febr. 21. 05:30
 9/27 anonim ***** válasza:
85%
Hát nem kizárt. Nekem régen a párom volt féltékeny a motoromra 😅.
2023. febr. 21. 05:59
 10/27 anonim ***** válasza:
69%

Igen, előfordulhat.

Egyrészt lehet akár igaza is, ha te is az a fajta vagy, akinek a kutya mindenek felett, és mindenki más pusztoljon, mert rühelled az embereket, és a párod sem érdekel.

Másrészt lehet simán olyasmi, amiben nincs objektíve igaza, de ő mégis így érzi, ergo csak sima féltékenység.

2023. febr. 21. 06:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!