Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet olyan, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan, hogy a párom féltékeny a kutyámra?

Figyelt kérdés

2023. febr. 20. 23:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi infóból? Lehet. Főleg ah neked a kutyád előbbvaló mint ő.
2023. febr. 21. 07:37
 12/27 anonim ***** válasza:
46%

Miből gondolod, hogy az?

Én voltam féltékeny, mert a kutyára mindig minden nap szánt időt (ugye azt le kellett vinni legalább 2x sétálni, játszott vele, kefélgette minden nap stb.). Velem meg mindig fáradt volt egy fél órás levegőzéshez is vagy hogy együtt nézzünk meg egy filmet. Nem mehettünk este moziba, étterembe, nem maradhattunk ki éjszakára, mert hát ugye a kutya bepisil/kakil, ha nincs kivive este és késő este is és reggel is.

Legfőbb gondom azonban az volt, hogy a kutya a párom párjának tartotta magát, amolyan egyemberes kutya volt, megmorgott csaladtagokat.

Végül elvertem és utána már végre alattam volt, aztán szerencsére megpurcant. Tisztára megváltásnak tűnt, mintha egy szerető szállt volna ki a kapcsolatunkból.

Egyébként lehet normálisan is kutyagazdinak lenni, ezeket megbeszélni, bevonni a másikat, kialakítani új "falkaszabályokat" ŕs akkor nincs féltékenység. Ŕs aranyszabály: hálóba kutyának tilos bemenni.

2023. febr. 21. 07:58
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szokásos, minden konkrétumot mellőző kattintásgeneráló marhaság.
2023. febr. 21. 08:15
 14/27 anonim ***** válasza:
78%

Az én párom is féltékeny a macskámra. Szerinte őt jobban szeretem. Pedig ez nem teljesen igaz,viszont ő a lelki társam. Rengeteget csalódtam emberekben,köztük a páromban is. A macskám még soha nem bántott meg. Nekem többet ér ez a kis állat,mint egy ember,mert nem hazudik a szemembe, nem aláz meg,nem csal meg, nem használ ki stb...

A párom ezt látja rajtam,ezért féltékeny.

2023. febr. 21. 08:17
 15/27 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó, akkor engedd el szépan a párodat, hagy találjon olyan embert akinek nem második egy állat mögött. A macska meg nem a lelki társad, hanem valaki aki totálisan függ tőled. Olyat dumálsz bele ami nincs.
2023. febr. 21. 08:19
 16/27 anonim válasza:
46%
Csak egy idióta ember féltékeny egy kedves állatra, az ilyet el kell hagyni.:)
2023. febr. 21. 08:33
 17/27 anonim ***** válasza:
41%
Csak egy idióta söpri féle a párját, és lesz neki előbbvaló egy állat. Ha ennyire alja a szemében a párja, akkor kár együtt lenni.
2023. febr. 21. 08:40
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
A férjemnek nem volt soha olyan kötődése házi állathoz, hogy megértse ennek a lényegét. Nem majomszeretettel kell babusgatni egy kutyát, hanem kutyaként megfelelően tartani és akkor meghálálja a törődést. A férjem addig élcelődött ezen, amíg nem hoztunk egy családi kölyök kutyát. A falkavezér sokáig csak én voltam, de a kis bolhazsák elkezdett udvarolni a férjemnek, azóta ő is úgy törődik vele, mint én. Nem fontosabb az emberektől, de ha ég a ház, akkor nem a laptopot mentjük szabad kezünkkel, hanem a kutyát.
2023. febr. 21. 08:55
 19/27 anonim ***** válasza:
68%
Ez alap utolsó... de bosszantanak az olynak akik nem hajlandóak normálisan törődni a párjukkal sem, a kedvencük függésébe, hízelgésébe meg beledumálják hogy "lelkitárs" miközben csak azt akarják hogy valaki gyakorlatilag a semmiért áhítattal lógjon rajtuk. Persze hogy nehezebb az emberekkel. Minden valódi kapcsolattal nehezebb mint egy kiszolgáltatott állattal, aki már a kajáért és a bántalmazás hiányáért is hálás.
2023. febr. 21. 08:59
 20/27 anonim ***** válasza:
79%
A feleségem a macskára féltékeny, mikor a cica kapja a több simogatást :D
2023. febr. 21. 09:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!