Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet olyan, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan, hogy a párom féltékeny a kutyámra?

Figyelt kérdés

2023. febr. 20. 23:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
71%

Hát van az a beteges viselkedés az allatok irányába, ami már simán kiverheti nála a biztosítékot.

Ha te a kutyáddal alszol, meg azt nyalogatod, puszilgatod, akkor ne csodálkozz.

2023. febr. 21. 10:20
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod h az?
2023. febr. 21. 10:56
 23/27 anonim ***** válasza:
59%

21, ez csak annak beteges (a nyalogatást leszámítva, mert az tényleg fura) akinek nincs kutyája / tirpák paraszt és bio csengőnek tartja a kutyát.

Én macskas vagyok. Igenis puszilgatom őket, velem alszanak stb. Ha féltékeny lenne erre a párom, akkor ő lenne a beteges.

Nyilván nem dugunk a macskákkal. Nem tudom mit kell féltékenykedni. A macska, kutya más faj mint az ember. Ha gyereke lenne az ilyen pasinak, arra is féltékeny lenne? Ember-ember között több esély van testi kontaktusra, megcsalásra, mint ember-állat között.

2023. febr. 21. 11:48
 24/27 anonim ***** válasza:
42%

" Én macskas vagyok. Igenis puszilgatom őket, velem alszanak stb. Ha féltékeny lenne erre a párom, akkor ő lenne a beteges." - aki allergiás a macskára, és ez fura neki, az miért beteges?

Attól hogy nem dugsz a macskával, a párod lehet féltékeny. Engem is zavarna. Hiába vagyok nagy kutyás, és adok neki puszit, nem alhat velem egy ágyban, megvan a saját helye. Szex közben is irtó zavaró, ha ott van egy kisállat, és meredten néz.

2023. febr. 21. 12:28
 25/27 anonim ***** válasza:
48%
#23: na pont ilyen betegekre gondoltam, mint te. ismerek én is ilyet.
2023. febr. 21. 13:02
 26/27 anonim válasza:
0%
Ezért van sajnos olyan sok kobór állat és szenvednek az utcán. Mert az emberek már betegesnek titulálják a másikat amiért a kedvencüket puszilgatják és velük alszanak. Irtó furák vagytok.
2023. febr. 21. 19:03
 27/27 anonim ***** válasza:
26%
#26: szedd össze a kóbor állatokat az ágyadba, és akkor mi denkinek jobb lesz.
2023. febr. 21. 19:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!