Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkó dolog egy lány fenekét,p...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamureg kérdése:

Bunkó dolog egy lány fenekét,punciját megbámúlni ha kiteszi közszemlére leggingsben ?

Figyelt kérdés

#megbámuás
2023. febr. 18. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
82%

"aztán jön a vanbarátom szöveg"

Én erre való hivatkozás nélkül is elküldelek a pitsába.

2023. febr. 19. 11:21
 72/87 anonim ***** válasza:
84%

Egyetértek, de szerintem engem nem is lehet azzal vádolni, hogy qrvának öltözöm, attól, hogy nem vagyokj visszafogott.

De amúgy egy feneket épphogy takaró szoknyában lévő, feltöltözz szájú, kirakott szilikonmellű, haspólós nőt sincs joga senkinek sem zaklatni, nincs joga senkinek sem bunkónak lenni vele.

2023. febr. 19. 11:21
 73/87 anonim ***** válasza:
12%
Pont ilyen ruhákra gondoltam, de igen ezek ordas qrvás darabok. Ráadásul azonbelül is a fancyskedős legrosszabb fajta. Kit akarsz átverni a TÖMEGKÖZLEKEDÉSEN luxusribi öltözékeddel? bevallom, ezerrel bepróbálkozom ha ilyen nőt látok (miért érzem azt hogy neked nincs meg amúgy az alakod ezekhez??? :DDD?:D::D), de akkor számíthat retorzióra az ilyen nő ha királynői tiszteletet várva utasít vissza és esetleg mellé még be is szól valami lenézőt nekem.
2023. febr. 19. 11:39
 74/87 anonim ***** válasza:
84%

73

Bepróbálkozol mi? :D Gondolom arra élvezel, hogy aláznak meg vosszautasítanak. XD

2023. febr. 19. 11:40
 75/87 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is valami perverz... :D
2023. febr. 19. 11:41
 76/87 anonim ***** válasza:
84%

73

Ezek egyáltalán nem qrvás darabok. A piros bőrszoknyás szettért pl. odavagyok :)

De mindegy is, ha qrvás lenne, akkor sincs jogod hozzáérni. Sőt, még egy igazi qrváshoz sincs jogod hozzáérni, amíg nem köttetett meg az üzlet.

2023. febr. 19. 12:21
 77/87 anonim ***** válasza:
85%

A 69-es által linkelt összeállítások egyáltalán nem r*inbancosak, ahogy a cicanadrág sem. Max valami őskorból visszamaradott prűd pöts gondolja azt, hogy ez ordas qrva stílus. 🤦🏻‍♀️ Az ilyen vonuljon inkább apácazárdába. Kíváncsi lennék akkor minek nevezi azokat a nőket, akik segg és mellvillantós ruhákban vannak. Bár én az ilyen nőt sem titulálom kapásból qrvának, max megjegyzem magamban, hogy szerintem ez elég ízléstelen öltözék. Attól még továbbra sincs joga SENKINEK hozzáérni vagy kéretlenül nyomulni az egyértemű visszautasítás ellenére is.

Én is hasonlóan öltözködöm, mert szeretem a nőiesebb ruhákat, mint pl szoknya/ruha (kb combközépig v lejjebb érő)-harisnya, sokszor magassarkú. Nem kangörcsös kisfiúk miatt öltözöm így, hanem mert nekem ez tetszik, így érzem jól magam. És bizony van barátom, pontosabban már vőlegényem, akivel azontúl, hogy kölcsönösen szeretjük egymást, nagyon is bejön és tetszik, hogy csinosan öltözködöm.

Felőlem aztán ezerrel próbálkozhatsz én meg ezerrel elutasítalak, történet vége. Utcán, tömegközlekedésen (amit már nem igazán használok) alapból sem ismerkedtem kb soha, most pedig már évek óta barátom/cőlegényem is van, tehát ha valaki bepróbálkozik, főleg ha az egy ilyen bámulós, nyálcsorgatós tróger, akkor bizony instant elutasítom és megyek tovább a dolgomra.

2023. febr. 19. 12:25
 78/87 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy az a poén, hogy tolják a nyomoroncok ezt a "kurvás" jelzőt, mint süket a csengőt, de nem vágják szegények, hogy MAGUKAT A KURVÁKAT SEM lehet a beleegyezésük nélkül megérinteni. 😆 Ostobák.
2023. febr. 19. 12:33
 79/87 anonim ***** válasza:
84%

AZért tolják ezt a 'qrvás' jelzőt, mert így akarják 'legalizálni' a tapló, paraszt viselkedésüket, hogy nem az ő hibájuk.

De a lehgszánalmasabb, ha még lehet fokozni, hogy egy olyan adja elő, aki 50+-os vén fsz, kapcsolatban, egy fiatal lány gyermekkel.

2023. febr. 19. 12:44
 80/87 anonim ***** válasza:
84%
Az a baj, hogy ahogy olvasom ezt a sok mocskot, kedvem van szétverni a fejüket. :D
2023. febr. 19. 12:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!