Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkó dolog egy lány fenekét,p...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamureg kérdése:

Bunkó dolog egy lány fenekét,punciját megbámúlni ha kiteszi közszemlére leggingsben ?

Figyelt kérdés

#megbámuás
2023. febr. 18. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 A kérdező kommentje:

Amikor a picsa kirak mindent akkor ne sípítóljon ha csorgatják a nyállt mert igen is azért teszi és lehet,hogy olyan is fogja csorgatni aki nem az esete ...

Ennyi

2023. febr. 18. 21:15
 12/87 anonim ***** válasza:
81%
Nem azért vette fel, hogy paraszt módjára bámulják.
2023. febr. 18. 21:17
 13/87 anonim ***** válasza:
78%
Jól van, mondd csak ezt élőben, ha engem találsz be, akkor imádkozz, hogy ne rúgdossalak tökön és ne alázzalak le hangosan mindenki előtt.
2023. febr. 18. 21:18
 14/87 A kérdező kommentje:

Na ezt a sok maszlagot...

Aki betegség miat hordja az vesz rá valamit aki kényelmi célból az is elfedi ha másal nem egy laza csípőkendővel de aki nyiltan kirakja az mutatni akar ...

2023. febr. 18. 21:18
 15/87 A kérdező kommentje:
Én mágbúlom ha nekem tetszik a feneke vagy a mpunci , hiszen ezért van kirakatban :)
2023. febr. 18. 21:20
 16/87 anonim ***** válasza:
78%
Ja, persze, majd te mondod meg, hogy igaz-e az indokom vagy nem. Mondom, egyszer összetalálkozom egy ilyennel, fennhangon mondom el, hogy milyen iszonyatosan nyomorult külsejű, ocsmány, és minden körülöttünk lévővel tudatom, hogy egy soviniszta zaklató. Ha picsának vagy hasonlónak nevez, akkor vagy tökönrúgom, vagy úgy szájba verem, hogy baba helyett mamát fog mondani pár napig. Ennyi, nincs több ebben a témában.
2023. febr. 18. 21:22
 17/87 A kérdező kommentje:

Én megbámulom ha nekem tetszik a popsi vagy punci , ezért van kirakatban !

Óbégathatnál de te vesztenék velem szembe...

Ne tedd közszemlére és nem foglak lessni :)

2023. febr. 18. 21:22
 18/87 anonim ***** válasza:
85%

17

Én nem vesztenék, simán húggyá-rommá alázom az ilyen örömmel.

Amúgy az nem érdekel, ha valaki megnéz, de ha szándékosan szorosan mögém áll pl. a mozgólépcsőn, vagy véletlennek álcázva hozzám ér, akkor számolnia kell azzal, hogy kárt teszek benne.

2023. febr. 18. 21:26
 19/87 anonim ***** válasza:
76%

Jogilag megbámulhatod, de ettől még bunkóság.

Mint ahogy beszólhatsz, káromkodhatsz, hallgathatsz hangosan zenét, de ettől még bunkóság.

2023. febr. 18. 21:28
 20/87 A kérdező kommentje:
Látom jó kis témát találtam :)
2023. febr. 18. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!