Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkó dolog egy lány fenekét,p...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamureg kérdése:

Bunkó dolog egy lány fenekét,punciját megbámúlni ha kiteszi közszemlére leggingsben ?

Figyelt kérdés

#megbámuás
2023. febr. 18. 21:01
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
49 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/87 anonim ***** válasza:
56%

Nem azért veszünk fel leggings-et hogy megbámuljatok. Nem, haspólót meg shortot sem.

(Hanem pl kényelmes?)

2023. febr. 18. 21:02
 2/87 A kérdező kommentje:

A minap a buszra felszállt egy 20 év körüli lány leggengsben és én jól megbámúltam a nem kicsi szeméremdombját...

Majd fenhangon kikérte magának a dolgot én meg közöltem ne rakt ki és nem bámulom :)

Vörös lett és leszállt :(

Pedig elnéztem volna még egy darabig

2023. febr. 18. 21:03
 3/87 A kérdező kommentje:
De persze mondogasd még majd elhiszem , vagy nem !!!
2023. febr. 18. 21:04
 4/87 anonim ***** válasza:
37%
Aki kvának áll, ne csodálkozzon, ha megb.sszák.
2023. febr. 18. 21:05
 5/87 A kérdező kommentje:
Én se járok elővett farokal mert kényelmes :)
2023. febr. 18. 21:06
 6/87 anonim ***** válasza:
79%
Tudod ha alattad fekszik meztelenül a barátnőd és hirtelen azt mondja, hogy mégsincs kedve szexelni, akkor nem szexelhetsz vele. Bármikor meggondolhatja magát. Pedig ő azért meztelen, mert eredetileg szexelni akart veled. Na most akkor, ha valaki még csak nem is azért hord/nem hord valamit, hogy te bámuld, akkor legyél szíves diszkréten vagy egyáltalán nem csinálni. Pláne ha rádszól. Bunkó dolog.
2023. febr. 18. 21:08
 7/87 anonim ***** válasza:
87%
Az közszeméremsértés lenne. De pl póló nélkül sétálhatsz és nem fog szemet szúrni senkinek (ha nem februárban teszed)
2023. febr. 18. 21:09
 8/87 A kérdező kommentje:

Én meg azt gondolom azért rakta ki mert mutatni akarta csak éppen nem jöttem be neki :)

Liberális világban élünk ő kirakhatja (nem ok nélkül teszi) én meg bámulom mert imádom .

2023. febr. 18. 21:14
 9/87 anonim ***** válasza:
87%
Ránézhetsz, de bunkóság tényleg, hogy csorog a nyálad. Ember vagy, nem? Vagy inkább kangörcsös majom? Döntsd el te. 😆
2023. febr. 18. 21:15
 10/87 anonim ***** válasza:
82%

Felőlem bámulhatnád, de ha rád szól a másik, akkor az a dolgod, hogy vegyél vissza.

Én betegség miatt hordtam egy ideig állandóan fitnesz leggings-et nyilvánosan is, mert egyrészt a sok gáttájéki idegi kellemetlenség miatt az volt kényelmes, másrészt pedig nem volt a legjobb a mozgásom, abban pedig könnyebben lehet mozogni. Ha feltűnően bámulsz, és olyanom van, hogy jelzem, hogy hagyj békén, és adtál volna egy olyan választ, akkor tőlem biztos, hogy ott mindenki előtt kaptál volna egy irgalmatlan pofont.

2023. febr. 18. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!