Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék segítséget kérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék segítséget kérni elég bonyolult a dolog. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok van egy nő legyen a neve Juli akivel egy ideje beszélek és nemrég mondta mielőtt találkoztunk volna személyesen is hogy abba kellene hagyni a dolgot mert van egy csávó legyen a neve Béla.

Béla a legjobb barátja volt.

Amikor még az exével együtt volt akkor történtek "dolgok" Béla és Juli között az exe elhagyta de Béla is akkor tájt hagyta figyelmen kívűl Julit. Bélának azóta lett barátnője és ezért is beszél keveset Julival és nemrég azt mondta nekem Juli hogy nagyon hiányzik neki Béla és nem örül hogy van Bélának barátnője.

Nekem van némi problémám a kommunikációval és ez zavarja Julit.

Rajta vagyok hogy változtassak rajta de nincs elég türelme hozzá hogy kivárja míg elég jó nem lesz.

De én örülnék neki ha velem lenne mert amióta beszélgetünk sokkal jobb minden.

Elég érdekes a dolog nem volt még ilyenben részem ezért szeretnék segítséget kérni előre is köszönöm az értelmes válaszokat.

2023. jan. 16. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"Bélának azóta lett barátnője és ezért is beszél keveset Julival és nemrég azt mondta nekem Juli hogy nagyon hiányzik neki Béla és nem örül hogy van Bélának barátnője."

Nem akar téged!

"Nekem van némi problémám a kommunikációval és ez zavarja Julit."

Még ha akarna is, akkor sem működne, vagy jönne veled össze, úgyhogy semmi értelme erőltetni az egészet.

2023. jan. 16. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bélába szerelmes feleslges erőltetned ..
2023. jan. 16. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi bonyolult. Állítólag mindig a nő dönt. Tehát, neki Béla kell, nem te, még akkor is, ha Béla foglalt. Majd pofára esik, mert Béla nem fogja megcsalni a barátnőjét, akkor talán a karjaidba fog rohanni, de ne dőlj be neki. Legyen ennyi tartásod, önbecsülésed.
2023. jan. 16. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért mondta, hogy van az a BÉla, mert te nem tetszel neki a rossz kommunikációd miatt. Keress olyan nőt, akinek ez nem fontos kérdés. Miben áll a rossz kommunikációd? Nincs témád, vagy dadogsz, vagy mi a baj?
2023. jan. 18. 18:35
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
Legyél jobb ember, szerethetőbb partner, mint Béla.
2023. jan. 18. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!