Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetnék egy kicsit bonyolult témához segítséget?
(többi lent) fontos!
Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy van egy lány, még csak 12 lesz, én 19/F vagyok. tetszünk is egymásnak, ő már mondta is, hogy szeretne többet barátságnál, ahogy én is. csak amiatt aggódunk, hogy mit szólna hozzá az anyukája. szerintem nem örülne neki, de én gondoltam arra, hogy akkor nem kéne róla tudnia, viszont előbb-utóbb lehetséges, hogy rájönne. kérem az ilyesmi kommentelők óvjanak attól, "hogy ti hülyék vagytok, túl fiatal hozzád, stb..." köszi!
Tetszik, vagy sem, de ezt hívják pedofíliának. (Mármint, ha több van mint barátság.) Felhívom a figyelmedet, hogy MÉG CSAK 12 ÉVES! Felnőtt ember vagy, és neked kellene hogy legyen annyi eszed, amivel felfogd, hogy ő egy gyerek, aki még egyáltalán nem tud ilyen dolgokban dönteni. Te ne az anyukájától féljél, hanem a rendőrségtől.
2013. okt. 19. 11:09
3/11 anonim válasza:
Mivel te már elmúltál 18 így téged a törvények is szabályoznak, nem csak az anyuka:)
De ti tudjátok, ha az anyuka feljelent onnantól kezdve mindegy mit mond a lány, téged akkor is felelősségre vonnak.
12-14 évessel 18éves korig lehet bármi.
14 éves kortól bárkinek
2013. okt. 19. 11:11
4/11 Dwight Schrute válasza:
hívd el moziba, csak aztán nehogy az legyen, hogy nem tudtok megegyezni, hogy a legújabb batman filmet, vagy a csillámpónik 6. részét nézzétek meg.
Remélem majd ha lesz egy 11 éves lányod és egy 20 éves döngeti, akkor te majd megértő leszel :)
2013. okt. 19. 11:20
5/11 anonim válasza:
Kérdés, hogy tükörbe tudnál nézni? Büszkén fel tudnád vállalni bárki előtt, hogy felnőttként egy gyerekkel jársz? Egy 12 éves lány szerintem még legjobb esetben sem érett gondolkodásilag. Már ebből is sok problémád lehetne...
2013. okt. 19. 11:32
6/11 anonim válasza:
Azért akad 19 éves akinél nem sokan tippelnének 15-16nál többre.
Szóval gondolom a kérdező is kb ilyen lehet, de ettől még nem látom mi a kérdés
Miben kérsz segítséget?
Azt ne írjuk,hogy túl fiatal, ok nem írom.
De mi a probléma, mi a kérdés??
Segítséget kérsz, de mihez?
2013. okt. 19. 11:37
7/11 anonim válasza:
po-po-police!!!!
2013. okt. 19. 11:55
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm, pont olyan válaszokat kaptam amikkel kitörölhetem a hátsó felem :) egyébként sokkal éretteb a korához képest meg többnek is néz ki. egyik ismerősöm meg 23 és 14 éves a barátnője és abból sincs nekik semmi bajuk. egyébként a pedofília az az hogy ha szexuálisan vonzódok egy nemileg éretlen lány felé. de mivel az a kora miatt nálam természetesen alapból nem jön szóba, így a kommentelők 90%-ának azt üzenem, hogy előbb nézzen utána annak amiről beszél.. ahogy tudom az bűncselekmény csak, ha le is feküdnénk. ennyit a rendőrségetektől :)
2013. okt. 19. 12:47
9/11 A kérdező kommentje:
egyébként mindegy is, van barátom, aki jobban tud segíteni ezügyben, mint a vadidegenek. ő legalább megérti az ilyesmit :)
2013. okt. 19. 12:50
10/11 Dwight Schrute válasza:
ő az aki 23 éves és 14 a csaja? Akkor pont a legjobbtól kérsz tanácsot. De legalább van kire mutogatni. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!