Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vissza tudom kapni? Bonyolult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza tudom kapni? Bonyolult bővebben lent. Nagyon fontos nekem.

Figyelt kérdés

Sziasztok :(

Elmesélem de kérlek nagyon segitsetek !!!!

- 4 hónapig jártunk minden szép volt sőt.. szó szerint dúlt a love :D

- Aztán bejött egy régi fiu haverom a képbe.. aki hát elkezdett nyomulni az elején hagytam.. mondtam neki hogy van pasim, tőlem olyan szépeket mondasz amilyet akarsz de ne várd h téged választalak. Nagyon nyomult akkor elkezdtem lekoptatni de mégse ment :( A barátom megelégelte és kidobott.

- 1 hét mosolyszünet alatt ugyan úgy haverkodtunk meg minden jó volt együtt éreztük h szeretjük egymást ugyan úgy.. csak tudtam h ő már nem fog bennem bizni, hitegettem hogy megváltoztam hibáztam de felejtsük el legyünk ujra boldogok.

- Újra össze jöttünk.. k**va jó volt.. szval.. tényleg sokat nevettünk, hülyültünk meg szerettük egymást 1 kisebb veszekedés volt..

- Aztán ma.. nem volt jó kedvében a szüleivel összeveszett, tegnap beszéltünk telon mondja hogy leszar mindent meg akar inkább halni. eltiltották : tőlem,géptől,szobafogság,tv.. aztán mondtam neki hogy ne igy fogja fel a dolgokat majd minden rendbe jön meg izé.. elkezdett velem izélni hogy miért osztom még én is ki közbe nem ugy akartam ://

- És akkor kiültünk a parkba.. ölelgettük egymást.. smaci meg hülyülés minden.. egyszer csak egy 10-15 perces csönd.. csak néztünk ki a fejünkből és ölelt.. aztán megszólalt hogy : Attól tartok ez nem fog menni... és kidobott.. aztmondja hogy nem tudja elfelejteni amit tettem vele ! közben még megcsalás se volt.. istenem :(:(:( Mondtam neki hogy ne is várja hogy 1.5 hét után el fogja felejteni és minden a régi lesz.. ennek időt kell adni, de aztmondta ő szerinte ez már halott.

de tök hirtelen mondta meg minden :/ és.. elötte meg mondta hogy áldja az istent h ilyen bnője van. meg h jó hogy vagyok..

Azt mondja hogy szeret és hogy hiányozni fogok neki és gyönyörü vagyok ilyen lányt még 1-et tuti nem talál..

Vissza szeretném kapni !!!!!!!!!!!!!

Tegyek úgy mint multkor hogy hagyok neki időt de azért barátok vagyunk hülyülünk együtt.. és akk talán rájön h hiányzok? Vagy ne is beszéljek vele ?? NEM TUDOM segietek kérlek.

( multkor aztmondta hogy ha akkor a szüneten békén hagyom meg nem is beszélünk akkor beletörödik hogy vége meg minden.. és jó h nem hagytam )

?????????????? légyszi nagyon szeretem.. és tudom h ő is engem :((((

2010. márc. 19. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne hagyd hogy magábaforduljon. Múlt héten voltam úgy hogy minden összejött és veszekedés, próbált volna vigasztalni de nem éreztem semmit csak h dühös vagyok.vagy 3 nap nagyon sz.r volt így, aztán 4. napon nem hagyott békén és télleg jókedvem lett. Magambafordulós típus vagyok és engem se jó hagyni mert akkor hülyeségeken jár az eszem. Ne hagyd! f/19
2010. márc. 19. 16:44
 2/8 anonim válasza:

Ha annyira szereted akkor próbálj meg vele beszélni....

Mondjuk ez fura ,hogy ilyen hirtelen szakított veled nem lehet, hogy nem az bántja hogy nem hajtottad el az a csávót hanem lelkiismeret furdalása volt valami miatt?! Ha komolyan gondolta amit mondott hogy mennyire szeret akkor valami más lehet a háttérben.

Próbáld meg tisztázni vele

2010. márc. 19. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Időt mindenképp kell adnod neki, hogy eltudja dönteni, hogy valójában mit is akar. Amit mondott neked azt csak felindulásból mondhatta, mert akkor össze jött neki minden, és elég volt ez arra, hogy kijelentse, hogy vége. Amiben egy kicsit igazat is adok, mert minek is jó pofizol az exel továbbra is ahelyett, hogy elküldenéd melegebb éghajlatra úgy hogy megértse. Ha nem fog jelentkezni a srác akkor komolyan gondolta vagy annyira a nulla alá esett az önbizalma az eset után hogy inkább már nem is nézne feléd. Ha valóban szereted, akkor neked kell megtenni a lépést, hogy kiderüljön az igazság.
2010. márc. 19. 16:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Nőjön fel!
2010. márc. 19. 18:11
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi segitségeteket. Igyekszem hogy adjak neki időt.. remélem vissza tudom kapni.. :)
2010. márc. 19. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem pár napnál többet nem érdemes várni, tisztázd vele, hogy mi a baja. Ha ennyire határozottan döntött, akkor van még valami. Ha túl sokáig hagyod, akkor elfogadja a helyzetet, és még nehezebb lesz kibékülni vele. Én is sokat szoktam rágódni dolgokon, és ha idejében nem békülnek ki velem, akkor később még nehezebben tudok megbocsátani.
2010. márc. 21. 08:46
 7/8 barbicaaa válasza:

szerintem hagyd ..."barátkozz vele de érezze hogy szereted és próbálj olyan helyzetekbe kerülni hogy elég közel legyetek egymáshoz ha szeret ugy is le fog smárolni...én ugyanigy voltam a barátokmmal 4 éve vagyunk eggyüt de volt 1 párszor mikor szakitottunk és akkor csak "barátkoztunk de mindig vagy ő vagy én találtunk valami olyan sziut h jól sült ki pl:ráugrottam a hátára h vigyen hátiba és hátraforditotta a fejét és már meg volt a kibékülés szal szerintem ha szeret akk menni fog...

sok sikert:)

ird meg h kibékültetek e...

2010. nov. 15. 21:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Azóta már 2 év telt el, összejöttem a sráccal akit itt "régi fiú haverom"ként írtam le. 1,5 éve együtt vagyunk. Első szerelem volt, most már minden rendben.:)
2012. jan. 17. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!