Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérhetnék egy kicsit bonyolult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérhetnék egy kicsit bonyolult témához segítséget? (többi lent) fontos!

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy van egy lány, még csak 12 lesz, én 19/F vagyok. tetszünk is egymásnak, ő már mondta is, hogy szeretne többet barátságnál, ahogy én is. csak amiatt aggódunk, hogy mit szólna hozzá az anyukája. szerintem nem örülne neki, de én gondoltam arra, hogy akkor nem kéne róla tudnia, viszont előbb-utóbb lehetséges, hogy rájönne. kérem az ilyesmi kommentelők óvjanak attól, "hogy ti hülyék vagytok, túl fiatal hozzád, stb..." köszi!
2013. okt. 19. 11:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"pont olyan válaszokat kaptam amikkel kitörölhetem a hátsó felem "

Mivel nem volt kérdés, így csodálkoznék ha választ kapnál rá.

Másold be kérlek a kiírásból,hogy mi a kérdés, mihez kérsz segítséget.

"Kérhetnék egy kicsit bonyolult témához segítséget? "

Igen

Ok olvasom tovább, olvasom,olvasom ,olvasom, és nem látom miben kértél segítséget.

Nem kell meglepődni ha nem hasznosak a válaszok, kérdés sem volt:)

2013. okt. 19. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!