Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkó dolog egy lány fenekét,p...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamureg kérdése:

Bunkó dolog egy lány fenekét,punciját megbámúlni ha kiteszi közszemlére leggingsben ?

Figyelt kérdés

#megbámuás
2023. febr. 18. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
98%
Nekem semmiben nem kell hinni, mert az igazságot magammal kapcsolatban csak én tudom, nem a postás, nem a szomszéd és főleg nem egy proli. Innentől kezdve nincs miről beszélni. Azt veszek fel, amit akarok, ahogy más is. Vannak ruhadarabok, amiket én személy szerint nem vennék fel, mert nem érzem magam benne komfortosan, de nem az én dolgom, ha más felveszi. Télen is hordok pl szoknyát, egyberuhát, miegymást, mert szeretem ezeket a ruhadarabokat. Nem, nincs ki belőle a bugyim, se a seggem..
2023. febr. 18. 22:04
 32/87 A kérdező kommentje:

Kedves 29 !!!

Sajnálom ha csalódni fogsz...

Nevezz aminek akarsz de nem fáj az élet...

Ithon a párom vár és igen szeret viselni olyan ruhadarabot ami nekem tetszik sőt az alkata is olyan amit imádok és pon ezért a párom , nem rég csupán 19 éves korunk óta , most 50 vagyunk, szóval jól érzem magam.

Mikor megyünk az utcán még ő is megbotránkozik néha miket meg nem engedtek magatoknak szó szerint a p... ba bevág a ladrág de úgy bakker, hogy a máhszájatokhoz még órvos sem kell majd visítotok ha zaklatnak titeket.

Egyépként , elmeséltem neki és tudod mit kérdezet az enyémnél szebb volt ?

Elmeséltem mert a véleményét akartaam tudni és megbotránkoztatta...

Mondom kb. 20 éves csaj lehetett.

Nem lennék meglepve ha 2 hét alatt megerőszakólnák négyen mert ezt súgalja és ezt vonza...

De (DE- vel nem kezdünk mondatot) biztos nektek van igazatok...

Szép estét

2023. febr. 18. 22:07
 33/87 anonim ***** válasza:
8%

Amúgy ilyen szánalmas bullshitet is rég hallottam hogy "betegség miatt" jár valaki emberek közé leggingben :DDDDD

Orvoshoz is úgy mentél?

2023. febr. 18. 22:07
 34/87 anonim ***** válasza:
95%
Szóval 50 éves, párkapcsolatban élő férfiként szombat este kiírsz egy olyan kérdést, ahol megkérdezel egy rakás anonim embert, hogy bunkóság-e, ha gusztustalan módon, feltűnően bámulsz más nőket (lányokat), és még be is szólogatsz... :D Kicsit se vagy troll...
2023. febr. 18. 22:10
 35/87 anonim ***** válasza:
96%
😅😅😅
2023. febr. 18. 22:13
 36/87 anonim ***** válasza:
93%

32 Bár nem én vagyok a 31-es, de nem markolnál te sehol, mert amint meglátom, hogy közeledsz felém vagy követsz (a fél szemem már rajtad lenni a gátlástalan tahó nyálcsorgatás miatt), úgy tökön rúgnálak, hogy csillagokat látnál. Ha mégis hozzám érnél, azontúl hogy következne a fent vázolt tökön rúgás és/vagy pofon, abban a pillanatban hívnám a zsarukat és menne a feljelentés szexuális zaklatásért. Majd nekik szépen magyarázhatod, hogy az öltözködésem miatt féltetelezted, hogy jogod van másikat engedély nélkül fogdosni. Bár az ilyen élettelen nyomorékoknak általában csak a neten, monitor mögül szokott nagy lenni a pofája, életben rá sem mer nézni a nőkre. Akkor sem érhetnék egyetlen ujjal sem hozzá, ha anya szült meztelenül állna előtted egészen addig, amíg ő egyértelműen nem jelzi, hogy részéről ez rendben van. Nem, egy szoknya vagy egy leggings krvára nem ez a kategória.

Azt a logikai bukfencet meg se említsük, hogy te azon felbuzdulva viselkednél így, hogy a nő nem tart normálisnak és így “bizonyítanád”, hogy valóban nem vagy az, miközben fogalmad nem lenne róla, hogy a nő minek tart téged vagy minek nem. Ha csak nem vagy gondolatolvasó…

2023. febr. 18. 22:13
 37/87 A kérdező kommentje:

37. NEK SZÓL

Nem érzem magam tróllnak , itt ülünk a páromal egy finom pohár bor kinyitva és egy beszélgetést kezdeményeztünk ismeretlen emberek közt egy témáról.

Ennyi...

Nehéz elkébzelni, hogy két ember mindent megbeszél és érdeklik mások véleménye is ?

2023. febr. 18. 22:14
 38/87 anonim ***** válasza:
94%
Nem kicsit beteg, hogy egy elvileg 50 éves felnőtt férfi, akinek ráadásul párja is van, gusztustalan tahó módjára csorgatja a nyálát olyan lány(okra), aki nagyjából a lánya lehetne, majd még a végére közli, hogy nem kell csodálkozni, ha az ilyen lányokat megerőszakolják.(klasszikus áldozathibáztatás)🤢 Undorító, jobb szó nincs rá. Gondolom, ha a lányodat erőszakolná meg egy ilyen beteg fsz, mert hát cicanadrág/szoknya/rövid gatya volt rajta, akkor is ugyanez lenne a reakció: Nem csodálkozom rajta. 👏Már kb egy kisgyerek is tisztában van vele, hogy öltözködéstől függetlenül nincsen jogunk másokat az engedélyük nélkül fogdosni, erőszakoskodni velük!
2023. febr. 18. 22:20
 39/87 anonim ***** válasza:
98%
Neked nem finom bort kellett volna kinyitni, hanem egy helyesírási szótárat….🤦🏻‍♀️
2023. febr. 18. 22:30
 40/87 anonim ***** válasza:
92%

"Nem lennék meglepve ha 2 hét alatt megerőszakólnák négyen mert ezt súgalja és ezt vonza..."

Ha meztelenül menne végig az utcán akkor sincs semmi jogotok egy kisujjal sem hozzáérni. Ek vagy nagyon tévedve.

Ja, inkább tanulj meg írni.

2023. febr. 18. 22:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!