Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkó dolog egy lány fenekét,p...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamureg kérdése:

Bunkó dolog egy lány fenekét,punciját megbámúlni ha kiteszi közszemlére leggingsben ?

Figyelt kérdés

#megbámuás
2023. febr. 18. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
11%
Ja, meg legközelebb meztelenül mennek a nők az utcára, mert úgy a legkényelmesebb a nyári melegben, és kikérik maguknak, hogy a férfiak jól megbámulják őket.
2023. febr. 18. 22:43
 42/87 anonim ***** válasza:
91%

Röhög a vakbelem, hogy egy ilyen értelmi fogyatékos papol 8 osztályról, miközben 2 szót nem tud leírni az anyanyelvén hiba nélkül. Neked kellett volna kijárni azt a bizonyos 8 osztályt, “hülye gyerek”.

Őszintén elszomorító, hogy az ilyennek lánya van, miközben pont a lánya korúakra csorgatja a nyálát. Aha, bámulásról beszéltél (ami továbbra is ordas nagy tahóság, ha feltűnően, nyálcsorgatva teszed), miközben arról írsz, hogy nem lepne meg, ha többen is megerőszakolnák a lányt. Magyarán áldozathibáztatsz és “burkoltan” közlöd, hogy te megértenéd, ha az ilyen lányokat többszörösen is megerőszakolnák. Bravó, nagy taps. Éppen ezért feltételezem, hogy azt is tökéletesen megértenéd, ha a lányodat erőszakolnák meg, ugye? Hisz ha léteznek olyan beteg elméjűek, akik egy egyszerű cicanadrágot is r*ibancos öltözködésnek titulálnak, akkor nyilván olyanok is lesznek, akiknek még ennyi sem kell hozzá és máris felhatalmazva érzik magukat bizonyos dolgokhoz.

“ Nem prüdnek hanem tisztességes nőnek”

Prűdségről nem tudom ki beszélt, én ugyanis biztosan nem. Tehát aki cicanadrágot vagy miniszoknyát vesz fel az prűdnek lett nevelve, aki nem vesz fel ilyeneket, az tisztességesnek?😅 Te amúgy tisztában vagy egyáltalán a prűd szó jelentésével? Csak mert nem éppen úgy tűnik. Arról ne is beszéljünk, hogy milyennek lett nevelve az, aki tahó módjára bámulja a nőket. Főleg, aki 50 éves, többszörös családapaként is ilyen ocsmány módon viselkedik.. Szép kis példa a gyerekeidnek.

2023. febr. 18. 22:59
 43/87 anonim ***** válasza:
81%

#43 Egyetlen szót nem tudsz nagyjából helyesen leírni, szóval a helyedben továbbra is a helyesírási szótárat nyitogatnám a bor helyett. Kussolni meg kussoljál te, mindenki jobban járna. :)

Látom azért a normális, tisztelettudó viselkedésre nem sikerült megtanítani anno. 😐

2023. febr. 18. 23:02
 44/87 A kérdező kommentje:

44! Nek ajánlom :)

Kikérem magamnak ! Az " A " betűt jől írtam ...

Látom nem fogod fel kedves vitatársam ha mondjuk tudod mi a külömbség a vita és a veszekdés közt ...

De messzebb megyek "én " beismertem a helyesírási gondjaimat ...

És te ? Lefutattad vagy csak hiszed ?

Messzebb megyek és visszanyúllok, nem ez volt a téma ....

Szoval "szövegértelmezés"...

2023. febr. 18. 23:12
 45/87 anonim ***** válasza:
87%

Mennyire kell szánalmasnak lenni ahhoz, hogy valaki megérett felnőtt emberként, apaként (!!) ilyen ritka gusztustalan módon beszéljen és nyilatkozzon, miszerint: “én meg bámulom mert imádom”, “Amikor a picsa kirak mindent akkor ne sípítóljon ha csorgatják a nyállt” és a csúcs: “Nem lennék meglepve ha 2 hét alatt megerőszakólnák négyen”

Az utolsó telepi proli különben beszél (na meg ír sztem) ennél, de tényleg. A gyomrom forog.

Igen, ritka nagy bunkóság a másikat bámulni, de ezzel az illető kizárólag saját magát minősíti, az ilyet én max kiröhögöm meg egyúttal szánom is. Egészséges, normális felnőtt férfinak nincsen szüksége korabeli lányokra (meg úgy alapból semmilyenre) csorgatni a nyálát szemkiesős bámulások közepette, főleg ha otthon várja a párja/felesége, de mint láthatjuk sajnos sok közöttünk a nem éppen normális ember.

2023. febr. 18. 23:16
 46/87 A kérdező kommentje:

Tisztelt 44!

Mivel Petőfi születésének 200. évfordúlója van ezért egy Petőfi idézettel köszöntenélek :

"Foglalod te a "JÓ K...A anyádat"...

Mit nem beszél az a Német

Lehet a helyesírásom nem tökéletes és mint mondtam vállaltam.

Te máson nem tudsz rugózni csak ezen ? na akkor kezdjünk bele a Magyar költészet illetve az Európai költészet remekeibe ...

Azt gondolod megaláztál , nem .

Aláírom , nem erőségem a helyesírás de nem is használok "segítséget és verem a mellem"

Amúgy nyugottan futtasd irományaidat egy komoly értelmezőn :9

Demég mindig itt tartok ez volt a téma ?

Húúú az a szövegértelmezés ...

2023. febr. 18. 23:20
 47/87 anonim ***** válasza:
82%

Azt mondtam nagyjából, szóval a tökéletesen leírt “A” betűdet beleveheted ebbe a kategóriába.

Beismerted a helyesírási hibáidat? Mármint az előtt vagy az után, hogy elkussoltattál volna, igazi intelligens emberhez híven..?

Te beszéltél itt 8 általánosról Mr. Szövegértés. Persze, hogy megjegyzi az ember, hogy kicsit viccesen hangzik ez annak a szájából, aki egy épkézláb mondatot nem tud leírni normálisan.

2023. febr. 18. 23:22
 48/87 anonim ***** válasza:
82%

Van egy szint, ami alá nem süllyed az ember. Nos, neked sikerült.

Köszönöm, veled ellentétben nekem megy a szövegértés, nem én vagyok az, aki nem fogja fel mi a probléma a tahó viselkedésével és stílusával.

Ha kiírsz egy kérdést egy nyilvános oldalra, amit bárki olvashat és amire bárki válaszolhat, akkor számolj azzal, hogy nem csak neked szimpatikus válaszok fognak érkezni. Azt már meg sem kísérlem megérteni, hogy a gyatra helyesírásodhoz, hogy jön ide Petőfi és a költészet.

Elég világosan leírtam a véleményem a kérdésben leírt jelenségről, tehát a szövegértelmezésen túl vagyunk.

2023. febr. 18. 23:31
 49/87 anonim ***** válasza:
90%
Hagyjátok már békén...reménytelen...
2023. febr. 18. 23:35
 50/87 anonim ***** válasza:
64%
Miért etetitek még ezt a trollt?
2023. febr. 18. 23:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!