Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a nőknek, akik senkinek sem kellettek, csak a feminizmus maradt?
Károgás fórumokon, ők milyen tökéletesek mégis, minden férfi hülye, blablabla....
Kapnak így ezek valaha is reális visszaigazolást?
Aligha.
"Nem úgy, mint ti feministák, akik zaklatásért feljelentetek olyat is, aki teljesen normálisan kezdeményez nálatok, csak éppen nem tetszik nektek."
Hát nem tudom, én eddig életemben soha nem jelentettem fel SENKIT. :DDDD
Ez is ilyen láthatatlan ellenségekkel való kardozás.
Engem nem zavar, ha bepróbálkozik nálam olyan, aki nem tetszik. Ha tetszik az illető, ha nem, úgyis elutasítom, mivel van párom. De alapvetően még meg is köszönöm, ha bókolt, de határozottan el is utasítom, hogy bármi legyen.
Akkor gorombulok be, ha nem ért az elutasításból, és még azok után is próbálkozik, hogy megmondtam, hogy NEM, vagy akkor is, ha a visszautasítás után nekiáll sértegetni. Ezek megtörtént esetek. Olyan is volt, hogy tiltás után másik profilról is írogatott az "úriember".
De nem jelentettem fel senkit, csak volt feléjük néhány nem éppen szép megjegyzésem, ha úgy tartotta kedvem, akkor akár mások előtt történt ez. De ennyi.
Ez is könnyen kivédhető: Illik érteni az elutasításból, és akkor nem esik bántódásotok, nem fog feljelenteni, megalázni senki. Egyszer nemet mond, akkor mondjatok annyit, hogy "rendben, minden jót", és menjetek a dolgotokra.
"A feministák érték el, hogy minden férfi potenciális zaklató/erőszakoló. Ha kezdeményezek egy nőnél, megvan az esély rá, hogy feljelent, és ha feljelent, arra is van esély, hogy elítélnek."
Nem. Ezt azok a férfiak érték el, akik nem képesek felfogni a nem-et. Az eddigi párkapcsolataimban a mostani férjemen kívül, Pl mindegyik azt gondolta, hogy a nőnek kötelessége szexelni, akkor is ha épp nincs kedve. Ez a dolog nem csak nálam fordult elő, nagyon sok barátnőm panaszkodott emiatt az évek során. Ebből arra lehet következtetni, hogy a férfiak többsége így gondolkodik. Épp ezért kell túlságosan is elővigyázatosnak lenni, mert ahogy előttem is írták, senkire nincs ráírva, hogy milyen ember valójában. Sokszor egy élet is kevés arra, hogy kiismerjük a másikat.
"A feminizmusnak köszönhető az, hogy ma már a férfiaknak kötelező kivenni a részüket a házimunkából, amivel önmagában természetesen nem lenne baj, viszont attól még ugyanúgy elvárjátok a férfitől, hogy pénzeljen titeket, randikon fizessen, ajándékokat vegyen, utazni vigyen, stb. A jogok kellenek, a kötelességek nem."
Még jó hogy kiveszitek a részetek, nem hotelben éltek.
Engem még nem pénzelt férfi, nem is tartok rá igényt, mert akkor alárendelt szerepben lennék, amit nem bírok elviselni. Ajándékot én is szoktam venni, utazás közösen van fizetve.
"A feminizmusnak köszönhetőek a női kvóták egyre több helyen. Ez annyit jelent, hogy én már eleve hátrányból indulok, csak mert férfinak születtem. Ez bizony kőkemény diszkrimináció (és egyébként ugyanaz a kategória, mint a numerus clausus, az első magyarországi zsidótörvény)."
A kvótákkal én sem értek egyet.
Viszont az érdekelne, hogy volt már olyan eset, hogy valahova nem vették fel, mert férfi vagy?
"A feminizmusnak köszönhető a női igények megnövekedése is, hogy az igénytelen, elhízott, mamahoteles trampli is 10/10-es, magas, kigyúrt, gazdag, jóképű férfit akar."
Ennek nincs köze a feminizmushoz. A nők eddig is az elérhető legjobbat akarták, csak régebben nem válogathattak, mert nagyobb volt a társadalmi nyomás és a család sem viselte el, hogy Erzsike még 25 évesen nem találta meg a párját.
Neked mit árt az, hogy egy számodra nem vonzó nő Mr. Tökélyről álmodozik? Te úgysem akarsz tőle semmit, akkor meg nem mindegy? Nem értem, miért kell folyton ezen kattogni.
Minden embernek az tetszik, ami a szemének szép, akkor is ha ő maga 120 kiló. A kinézet nem változtat az ízlésen.
Jajj, ezt a szerecsenmosdatást, amit a feministák itt tolnak....komolyan, a hithű kommunisták vagy nácik sem voltak ennyire hülyék, beszűkültek, önimádóak.
A feminizmus beteges eszme és itt a pont. Aki követi, kövesse, d önmagában a vagina SEMMIRE nem jogosít.
Egy történelemtanár, férfi
2 pipás, ne dühöngj, nem érdemes ezeken. :)
Egyelőre ezek csak itt feministák egy zárt, degenerált közösségben, a való életben meg kiskutyaként bólogatnak mindenre.
Tudomásra jutna az elmebeteg ideológiájuk, a többi nő mutogatna rá nemnormálisként.
Férfiként én is leszrom az egészet, mondhatnám én is, hogy feminista vagyok, mivel sosem bántottam nőt, sőt, ultrabrutál módon nem 1 kihasznált.
Érdekes, ez a fajta sovinizmus főleg a nőkre jellemző, a hozzá tartozó hihetetlen egoizmusnak is köszönhetően mást próbálnak kategorizálni, nevezetesen: incelek
Ebben a kategóriában se lenne ennyi nősoviniszta, nem lenen ennyi megkeseredett fiúka sem.
De arc nélkül biztos nagyon ególegyezgetés a nagysasszonyt játszani itt, a többi nőelvtársnak, férfi szemmel qbaszott undorító, és tenyérbemászó.
Érvek, mi bajunk a feminizmussal:
Minap találtam egy szigorúan zárt női, tudományokkal foglalkozó csoportot, ahová csak női tudósok léphetnek be, női cégnél.
És nem egy ilyen van, ahol ilyen őszes hajú, csak barinők közösségében önmagát jól érző, látens leszbikus, ultraokos(kodó) nők gyűlnek össze.
UNDORÍTÓ
Meg jópár femináci fórum, a gyerekgyűlöletről, a házasságellenességről, az ultraliberális politizálásról, a totál kifordult férfiellenes fszméregetésről, péniszirigységről, stb.
Folytassam?
Vannak normális, egészséges, hetero nők, de azok fix, hogy nem itt tosszák a rezet egy arctalan fórumon a férfiakat, saját párjukat, stb fikázva a nap kb 24 órájában, elég végignézni a toplistát itt, csakis női nickek.
Hányinger#2 ez is.
"mert akkor alárendelt szerepben lennék, amit nem bírok elviselni"
Hopp, ezt gyorsan kiragadom, a kontrollmánia a fő problem ezeknél a nőknél, akik a feminizmusra hajalmosak.
Többnyire szrrá kényeztetett kiscsajok, akik nem bírják elviselni, ha valaki ellent mond. Nem kis személyiségzavar, nárcisztikus?
Persze, valahol kell erre is a visszaigazolás, mi a legjobb erre, ha nem egy arctalan fórum, hasonszőrű nőkkel...
"Érvek, mi bajunk a feminizmussal:"
Hát bocs, ezek nem érvek. :D
Akkor az is érv, hogy pl. a férfihang kommentszekciójában mi megy? Mondjuk, kinézem belőled, hogy azzal nem érted, mi a probléma.
"Minap találtam egy szigorúan zárt női, tudományokkal foglalkozó csoportot, ahová csak női tudósok léphetnek be, női cégnél."
A feminizmus nem ezt jelenti.
Ide pedig nem ilyen nők írogatnak. Többen is írtuk, hogy mi még a női kvótákkal sem értünk egyet.
"Meg jópár femináci fórum, a gyerekgyűlöletről, a házasságellenességről, az ultraliberális politizálásról, a totál kifordult férfiellenes fszméregetésről, péniszirigységről, stb."
Házasságpárti vagyok, benne van a pakliban az is, hogy szeretnék gyereket, a férfiakkal pedig semmi bajom. Leírtam ezt is.
"Vannak normális, egészséges, hetero nők, de azok fix, hogy nem itt tosszák a rezet egy arctalan fórumon a férfiakat, saját párjukat, stb fikázva a nap kb 24 órájában"
Én a páromat itt dicsérni szoktam, nem fikázni. :D
Soha életemben nem fikáztam a teljes férfi nemet.
Bizonyos férfiakat viszont fikázok, de annak szerintem jó oka van. Vagy szerinted SEMMILYEN férfira nem lehet egy rossz szót sem szólni, mert akkor péniszirigy femináci vagyok?
"Hopp, ezt gyorsan kiragadom, a kontrollmánia a fő problem ezeknél a nőknél, akik a feminizmusra hajalmosak."
Az kontrollmánia, ha valaki NEM AKAR ALÁRENDELT LENNI? Ugyanis ezt írta.
Nőként alá kellene szerinted rendelődnünk, ha nem tesszük, az a hányinger?
---
Esetleg tudnál az itteni kommentekből bármiféle hányinger, undorító, elfajzott gondolatokat idézni + kifejteni, hogy pontosan mi velük ekkora probléma?
Az őszhajú leszbikusok gittegylete nem érdekel, nekem pl. közöm nincs ilyenekhez, szóval ide ne terelj, ha lehet. Szorítkozzunk arra, amik itt le lettek írva, ah lehet.
#64 nagy kár, hogy magyartanár nem vagy, mert akkor talán elég lenne ha ennyit mondanék:
Nárci kártya, esetleg egy kis tekintélyre hivatkozás
De ha Péternek hívnak, akkor minden világos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!