Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azoknak a nőknek, akik senkine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak a nőknek, akik senkinek sem kellettek, csak a feminizmus maradt?

Figyelt kérdés

Károgás fórumokon, ők milyen tökéletesek mégis, minden férfi hülye, blablabla....

Kapnak így ezek valaha is reális visszaigazolást?

Aligha.

2023. febr. 14. 01:34
 31/92 anonim ***** válasza:
95%

"Fura, nálunk a családban egyetlen nő sem feminista, egyetlen nő sem panaszkodik a jogai csorbítása miatt, teljesen jól megvannak a férfiakkal"

Bármiben le merném fogadni, hogy millió témában az eredetileg feminista álláponttal értenének egyet.

Én is megvagyok a férfiakkal. Van párom, valamint egyetlen kolléganőm sincs, csak férfiakkal dolgozom együtt, és nagyon jól megvagyok velük. Pedig az egyikük egy antifeminista agglegény, és beszélgettünk is kényes témákról, de soha nem mondott olyat, ami bunkóság lenne, tudunk kulturáltan eszmét cserélni, sőt, egyetértésre is jutni.

De ettől még alapvetően tudom, hogy feminista beállítottságú vagyok, és amit leírtam még a hosszú kommentemben, annak a jelenségnek (hogy már tizenévesen indul a fogdosás és az oktalan slutshaming) a visszaszorítása a feministáknak köszönhető. Nekem pedig ez pl. fontos, szeretném, ha a követező generációkat már nagyobb tisztelettel kezelnék, mint az enyémet.

2023. febr. 14. 10:28
 32/92 anonim ***** válasza:
95%

De magyarázzátok már el, mégis mi a bajotok azzal, hogy a nők is ugyanúgy megtehetnek mindent?

Mégis mit árt nektek a feminizmus?

2023. febr. 14. 11:23
 33/92 anonim ***** válasza:
96%

Erre én is kíváncsi vagyok.

Meg arra is, hogy azzal mi bajotok van, ha a nő dönthet a saját testéről, életéről, és már nem lehet mindent megtenni következmények nélkül, mert negatív következménye lesz - pl. zaklatás esetén a lányok szólnak egy tanárnak, vagy épp az igazgatónak, vagy felnőtt nők pedig HR-nek. Mert szerintem a jogokon túl ez is egy fontos része a feminizmusnak.

2023. febr. 14. 11:33
 34/92 anonim ***** válasza:
0%
#29 Persze, a feminizmus célja nem az ékverés, azért gyűlölködtök itt egész nap a férfiak ellen.
2023. febr. 14. 12:26
 35/92 anonim ***** válasza:
97%
Idézd, hol volt gyűlölködés a férfiak ellen. :) Pl. én hol gyűlölködtem, mi számított neked annak?
2023. febr. 14. 12:27
 36/92 anonim ***** válasza:
96%
Mondok neked még sokkolóbbat; heteroszexuális, kaukázusi férfi vagyok, hithű feminista, 15 éve boldog kapcsolatban. Egy nővel. Ezek a dolgok is elférnek egymás mellett.
2023. febr. 14. 13:19
 37/92 anonim ***** válasza:
1%
36 os...gondolom, wc- re sem jársz, mert fényt eszel.
2023. febr. 14. 13:37
 38/92 anonim ***** válasza:
95%
#37 mi a hihetetlen abban amit ír? Szerintem nem is ritka, az értelmes férfiak mind feministák, mivel megértik, hogy miről szól a feminizmus. Amelyik nem érti… nos… annak az értelmi szintjét legalább ismerjük.
2023. febr. 14. 13:50
 39/92 anonim ***** válasza:
4%

Tehát aki a feminizmussal nem ért egyet, az csak buta lehet. Ez minden intelligencia szintmérője.

Haver, én kérek elnézést, hogy egy ilyen okos fiúval szóbaálltam. Ha majd férfi leszel és tökeid lesznek, megérted.

Befejeztük, kiskoma.

F, 42

2023. febr. 14. 14:39
 40/92 anonim ***** válasza:
95%
Mivel a feminizmus az egyenlőségért van, így aki nem ért vele egyet, az az alá-fölé rendelődést az egyenlőtlenséget és a diszkriminációt támogatja. Értelmes ember nem támogat ilyet. Mint jól be is mutattad az ellenkezőjét.
2023. febr. 14. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!