Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azoknak a nőknek, akik senkine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak a nőknek, akik senkinek sem kellettek, csak a feminizmus maradt?

Figyelt kérdés

Károgás fórumokon, ők milyen tökéletesek mégis, minden férfi hülye, blablabla....

Kapnak így ezek valaha is reális visszaigazolást?

Aligha.

2023. febr. 14. 01:34
 51/92 anonim ***** válasza:
0%

"Én nem mondtam, hogy az IT területen sok a nő. Nekem jelenleg egyetlen kolléganőm sincs, csak férfiak. Azt állítom, hogy IT és mérnöki területen egyre több a nő."

Ami szintén nem igaz. Pont hogy kevesebb (arányaiban), mint mondjuk a szocializmus alatt.

"Én is veszek ajándékot a páromnak, az utazásaink anyagi hátterét pedig együtt hoztuk össze."

Még ha rád igaz is - amit kétlek -, nagyon ritka az ilyen, főleg feministák között.

"Leszögezem, hogy személy szerint én nem támogatom, hogy kvóták legyenek, mert visszaéléseknek ad terepet, de ugyanakkor tudom, hogy azért jöttek létre, mert a nőnek érte diszkrimináció bizonyos területeken. Pl. nem vették fel, mert "nem való ide nő", hiába volt szakmailag rendben.

Ha soha nem lett volna ilyenre példa, akkor minek lenne kvóta?"

Azért, mert ti feministák azt hazudjátok, hogy ez általános gyakorlat. Lehet, hogy volt már ilyenre példa, de ennyi erővel olyanra is lehetett, hogy valakit azért nem vettek fel, mert kék a szeme vagy mert balkezes. Akkor legyen kékszemű-kvóta meg balkezes-kvóta is? Normális vezető úgyis a rátermettség alapján dönt, mert neki is és a cégnek is az az érdeke, hogy rátermett emberek dolgozzanak alatta, függetlenül a nemtől, a származástól vagy a kinézettől.

"Akarni lehet bárkinek bármit, az egy más kérdés, hogy összejön-e. :D"

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy az ilyen nők csak szexre kellenek ezeknek az álompasiknak. Ha nekik ez jó, legyen, de a kérdés az volt, hogy nekünk férfiaknak mit árt a feminizmus, márpedig ezzel is árt minden olyan férfinak, aki nem néz ki tökéletesen és nincs tele pénzzel.

2023. febr. 14. 18:26
 52/92 anonim ***** válasza:
97%

#49 "A feministák érték el, hogy minden férfi potenciális zaklató/erőszakoló. Ha kezdeményezek egy nőnél, megvan az esély rá, hogy feljelent, és ha feljelent, arra is van esély, hogy elítélnek."

Nem. ezt a zaklatók és az erőszaktevők érték el. Nem minden férfi zaklató és rőszaktevő, de nincs a homlokotokra írva, hogy az adott pali éppen az-e. Ezért kell mindegyikkel óvatosnak lenni, mert mi szívjuk meg, ha éppen pont erőszaktevő. Ami után meg nyilván jön az áldozathibáztatás, hogy persze, mert nem volt elég óvatos. Tipikus ha van sapka a fejemen, akkor az a baj, ha nincs, akkor meg az.

"A feminizmusnak köszönhető az, hogy ma már a férfiaknak kötelező kivenni a részüket a házimunkából, amivel önmagában természetesen nem lenne baj, viszont attól még ugyanúgy elvárjátok a férfitől, hogy pénzeljen titeket, randikon fizessen, ajándékokat vegyen, utazni vigyen, stb. A jogok kellenek, a kötelességek nem"

Igen, vegye ki a részét, mivel ő is ott lakik, ő is koszol, és mindketten dolgozunk. Randin az fizet, aki elhívja a másikat. Amúgy minden más megy közösbe. A feministák amúgy pont azt mondják, hogy minden felesbe megy, a golddiggerek mondják, hogy a pasi fizessen mindent is, és mennek az elvárások, csak a gonddiggerek nem éppen feministák.

"A feminizmusnak köszönhetőek a női kvóták egyre több helyen"

A kvótákkal mint feminista nő, én sem értek egyet. Hanem a transzparens döntéshozatallal, hogy nyilvános legyen hogy miért X jelentkező kapta meg a pozíciót és nem Y. Miben tapasztaltabb képzettebb, stb. Nyilván ez akkor érdekes, ha az egyik jelentkező férfi a másik meg nő. Ezt amúgy számtalan szociálpszochológiai kutatás is bizonyította (összefoglalva a Mackie & Smith Szociálpszichológia könyvben olvashatsz, az előítéletek és diszkrimináció fejezetben)

"A feminizmusnak köszönhető a női igények megnövekedése is, hogy az igénytelen, elhízott, mamahoteles trampli is 10/10-es, magas, kigyúrt, gazdag, jóképű férfit akar."

Ha minden nő csak 10/10es pasival lenne hajlandó együtt lenni, már rég kihaltunk volna. Amúgy mindenkinek joga van olyan elvárásokat támasztani, amiket akar, max egyedül marad. Ugyanilyen durva általánosítást a férfiakról is el lehet mondani, hogy bezzeg csak a bikini modell csaj a jó, ha lóg a mell, vagy striás a bőre az már nem kell, de nyilván ez is csak általánosítás lenne, a valóság itt is más.

"Még ha rád igaz is - amit kétlek -, nagyon ritka az ilyen, főleg feministák között."

Pedig a feministák pont ilyenek. A golddiggerekre gondolsz, de ők nem feministák.

"Azért, mert ti feministák azt hazudjátok, hogy ez általános gyakorlat. Lehet, hogy volt már ilyenre példa, "

erre megoldás a transzparens és nyilvánosan indokolt döntéshozatal. Ezzel mindenki jól jár. A pasi is, ha ő a jobb a nő is, ha ő a jobb és a cég is, mivel nem gyanusíthatják szexizmussal és diszkriminációval.

2023. febr. 14. 19:08
 53/92 anonim ***** válasza:
0%

"Nem. ezt a zaklatók és az erőszaktevők érték el. Nem minden férfi zaklató és rőszaktevő, de nincs a homlokotokra írva, hogy az adott pali éppen az-e. Ezért kell mindegyikkel óvatosnak lenni, mert mi szívjuk meg, ha éppen pont erőszaktevő."

A férfiak töredéke erőszaktevő, ti feministák mégis minden férfit úgy kezeltek, mintha az lenne.

"Randin az fizet, aki elhívja a másikat."

És persze a férfi dolga elhívni a nőt, tehát a férfi fizet. Ugyanaz.

"A feministák amúgy pont azt mondják, hogy minden felesbe megy"

Lehet, hogy ezt mondják, de nem ezt követik.

"A kvótákkal mint feminista nő, én sem értek egyet. Hanem a transzparens döntéshozatallal, hogy nyilvános legyen hogy miért X jelentkező kapta meg a pozíciót és nem Y. Miben tapasztaltabb képzettebb, stb."

Ezt tudom támogatni, bár szerintem különösebb meglepetés legfeljebb azt érné, aki azt hiszi, azért nem kapott meg egy pozíciót, mert nő. Amúgy azért nincs ilyen, mert a közszférában általában párthűség alapján nevezik ki a vezetőket. Az állítólagos nemi alapú diszkriminációhoz nincs köze.

"Ha minden nő csak 10/10es pasival lenne hajlandó együtt lenni, már rég kihaltunk volna."

A férfiak képesek akár naponta más nőnek gyereket csinálni, szóval nem haltunk volna ki.

"Pedig a feministák pont ilyenek. A golddiggerekre gondolsz, de ők nem feministák."

A feministák a legnagyobb golddiggerek, csak ti még álszentek is vagytok mellé, és kézzel-lábbal tiltakoztok ellene.

2023. febr. 14. 19:14
 54/92 anonim ***** válasza:
97%

#53 “A férfiak töredéke erőszaktevő, ti feministák mégis minden férfit úgy kezeltek, mintha az lenne.”

Valóban. De továbbra sincs kis tábla rajtatok, hogy melyikőtök az erőszaktevő. Ezért kell mindenkivel óvatosnak lenni. Mert ha mégis összetalálkozunk eggyel, akkor mi húzzuk a rövidebbet. Ha kapsz egy doboz bombont, és tudod, hogy 1 db mérgezett, akkor nem lennél óvatos az összessel?

“És persze a férfi dolga elhívni a nőt, tehát a férfi fizet. Ugyanaz.”

Úgy gondoltad, hogy a férfi elhívja a csajt, de a csaj fizessen? 😂😂 akkor már inkább megy egyedül. Amúgy kezdeményeznek a nők is. Én is így jöttem össze a párommal. Az más dolog, hogy nálad nem kezdeményez senki.

“A feministák a legnagyobb golddiggerek, csak ti még álszentek is vagytok mellé, és kézzel-lábbal tiltakoztok ellene.”

Ezzel csak azt mondod, hogy nem tudod mi az a feminizmus.

2023. febr. 14. 19:36
 55/92 anonim ***** válasza:
0%

"Valóban. De továbbra sincs kis tábla rajtatok, hogy melyikőtök az erőszaktevő. Ezért kell mindenkivel óvatosnak lenni. Mert ha mégis összetalálkozunk eggyel, akkor mi húzzuk a rövidebbet. Ha kapsz egy doboz bombont, és tudod, hogy 1 db mérgezett, akkor nem lennél óvatos az összessel?"

Ha megkóstolok egyet, és nem ízlik, de semmi bajom nem lesz tőle, akkor nem jelentem fel a gyártót. Nem úgy, mint ti feministák, akik zaklatásért feljelentetek olyat is, aki teljesen normálisan kezdeményez nálatok, csak éppen nem tetszik nektek.

"Úgy gondoltad, hogy a férfi elhívja a csajt, de a csaj fizessen?"

Nem. Úgy gondoltam, hogy a nőknek büdös kezdeményezni, a feministáknak is. Legfeljebb a hiper-szuper-extra tökéletes külsejű férfiaknál szoktak.

"Ezzel csak azt mondod, hogy nem tudod mi az a feminizmus."

De tudom: férfiellenes diszkrimináció. Ti feministák ezt tartjátok egyenjogúságnak.

2023. febr. 14. 19:50
 56/92 anonim ***** válasza:
97%

“Ha megkóstolok egyet, és nem ízlik, de semmi bajom nem lesz tőle”

Viszont ha egy erőszaktevővel akadsz össze, akkor meg leszel erőszakolva. És utána téged fognak vádolni, hogy miért nem voltál óvatosabb. Ha nem ízlik, mint pl egy rossz randi, abból tényleg nem lesz semmi. De ha a veszély a megerőszakolás, akkor máris óvatosabb az ember. Te attól félsz, hogy megvádolnak, én attól hogy megerőszakolnak. Nem egy súlyú a két probléma. Tetszik érteni?

Mert a nőknek nem elég akármilyen jöttment. Olyanhoz megyünk oda, aki tényleg tetszik. Minek kezdeményezzünk olyannal, aki nem tetszik? A nők nem ilyen kétségbeesettek. Csak azért mert nincs jobb, nem fogjuk törni magunkat, hogy legyen valaki. Ezt a különbséget jobb ha elfogadod, mert változtatni nem tudsz rajta.

Férfiellenes diszkrimináció? Hogy nem kezdeményeznek nálad, és mert vigyáznak magukra, mert szar ha megerőszakolják az embert? Ez igen. Van bőr a képeden.

2023. febr. 14. 20:03
 57/92 anonim ***** válasza:
97%

“A férfiak töredéke erőszaktevő, ti feministák mégis minden férfit úgy kezeltek, mintha az lenne.”

Na és honnan tudjuk hogy melyik igen, és melyik nem? Nem minden férfi erőszaktevő, de szinte mindenkinek van olyan női ismerőse, aki már volt szexuálisan zaklatva. Szóval akkor ez hogy is van? Az a pár férfi zaklatja a nők 80-90%-át? Tudod, sokan abban a tudatban vannak, hogy minden nemi erőszakot/zaklatást idegen férfiak követnek el éjszaka az utcán. Pedig az esetek 90%-ban olyan férfi az elkövető, akit a nő ismert. Egy munkatárs, egy ismerős, a fiú barátja aki sokáig friendzone-olva érezte magát, a férje/párja, aki azt hiszi, hogy egy kapcsolatban a nőnek kötelessége a szex, sőt sok esetben még a férfi rokonaik is lehetnek az elkövetők.

Szóval hogy várod, hogy ne legyünk folyton elővigyázatosak, ha még hozzánk közelálló férfiakban sem bízhatunk meg?

Én amikor szórakozóhelyre megyek, mindig letakarom a poharam száját, egyedül taxiba ülve mindig bennem van a félelemérzet, idegen pasinak a kocsijába soha nem ülök be, éjszaka az utcát járva vagy metrón ülve mindig van nálam paprika spray.

Neked hány férfi ismerősöd volt már hamisan feljelentve és elítélve? Mert nekem egy csomó női ismerősöm van, akit ért már munkahelyi zaklatás, catcalling az utcán, agresszív reakció visszautasítást követően, vagy próbáltak már drogot tenni az italába.

2023. febr. 14. 20:09
 58/92 anonim ***** válasza:
0%

"Viszont ha egy erőszaktevővel akadsz össze, akkor meg leszel erőszakolva. És utána téged fognak vádolni, hogy miért nem voltál óvatosabb. Ha nem ízlik, mint pl egy rossz randi, abból tényleg nem lesz semmi. De ha a veszély a megerőszakolás, akkor máris óvatosabb az ember. Te attól félsz, hogy megvádolnak, én attól hogy megerőszakolnak. Nem egy súlyú a két probléma. Tetszik érteni?"

Én értem. Te nem érted. A boltokban is előfordulnak olyan ételek, amik komoly mérgezést okozhatnak, mégsem úgy állunk hozzá minden boltban vásárolt ételhez, hogy ettől betegek leszünk, és ha nem ízlik, nem jelentjük fel a gyártót azzal, hogy mérgező ételt árult.

"Mert a nőknek nem elég akármilyen jöttment. Olyanhoz megyünk oda, aki tényleg tetszik. Minek kezdeményezzünk olyannal, aki nem tetszik?"

Megint nem értetted meg, amit írtam. Csak olyannál vagytok hajlandók kezdeményezni, aki nem egyszerűen tetszik, hanem úgy néz ki, hogy összepisilitek magatokat tőle. Ha mi férfiak is így tennénk, na akkor tényleg kihalna az emberiség.

"Férfiellenes diszkrimináció? Hogy nem kezdeményeznek nálad, és mert vigyáznak magukra, mert szar ha megerőszakolják az embert? Ez igen. Van bőr a képeden."

Három a magyar igazság, megint szándékosan félreérted, amit írok. Nem az általad írtakra céloztam, mint férfiellenes diszkrimináció. (Mondjuk az is az, hogy a férfiakat potenciális zaklatóknak/erőszakolóknak tekinti a feminista társadalom, míg a nőket nem.) Sőt, ha emlékszel a korábbi irományaimra, akkor pontosan tudhatod, hiszen arra is írtam példát.

Na pá, megint én voltam a hülye, hogy leálltam egy feministával vitatkozni.

2023. febr. 14. 20:09
 59/92 anonim ***** válasza:
100%

#58 “boltokban is előfordulnak olyan ételek, amik komoly mérgezést okozhatnak, mégsem úgy állunk hozzá minden boltban vásárolt ételhez, hogy ettől betegek leszünk, és ha nem ízlik, nem jelentjük fel a gyártót azzal, hogy mérgező ételt árult”

Fogd már fel, hogy az erőszak az nem olyan semmiség, hogy “nem ízlik”, vagy hogy megy a hasad egy kicsit tőle. Vagy szerinted ugyanolyan szintű lenne, ha téged hágna meg akaratod ellenére egy meleg cigány? Nem lenne rosszabb, mint egy rossz ízű joghurt?

“Ha mi férfiak is így tennénk, na akkor tényleg kihalna az emberisé”

Tegyetek így. Minket nem érdekel. Aki érdekel, annál kezdeményezünk. Hidd el, nem fogok a párnámba zokogva elaludni, hogy nem fognak az ilyen majmok kezdeményezni nálam.

“Mondjuk az is az, hogy a férfiakat potenciális zaklatóknak/erőszakolóknak tekinti a feminista társadalom, míg a nőket nem.”

Oké, az erőszaktevőknél lehet reklamálni. Ők hoznak szégyent rátok. Miért nem rájuk vagytok mérgesek?

2023. febr. 14. 20:19
 60/92 anonim ***** válasza:
0%
A feministák, akár a kommunisták: soha nem fogják belátni, hogy vége, ennyi volt. Mindig van egy húlye érv, hogy akinek farka van, az gonosz. Hát adjanak ezzel a tudattal.
2023. febr. 14. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!