Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a nőknek, akik senkinek sem kellettek, csak a feminizmus maradt?
Károgás fórumokon, ők milyen tökéletesek mégis, minden férfi hülye, blablabla....
Kapnak így ezek valaha is reális visszaigazolást?
Aligha.
45
Éppenséggel de, egyre több nő van ezeken a területeken.
Én magam is IT területen helyezkedtem el, testvérem pedig villamosmérnök, és tele van nővel az iparág, amiben dolgozik. 1-2 másik országban pedig még női többség is van pont az ő területén (pl. Románia).
#46 Pechedre veled ellentétben én valóban IT területen dolgozom, így pontosan tudom, hogy hazudsz, mivel alig van nő a szakmában. Olyan 10-15%-nál biztos nem több.
#47 A teljesség igénye nélkül néhány pont:
A feministák érték el, hogy minden férfi potenciális zaklató/erőszakoló. Ha kezdeményezek egy nőnél, megvan az esély rá, hogy feljelent, és ha feljelent, arra is van esély, hogy elítélnek.
A feminizmusnak köszönhető az, hogy ma már a férfiaknak kötelező kivenni a részüket a házimunkából, amivel önmagában természetesen nem lenne baj, viszont attól még ugyanúgy elvárjátok a férfitől, hogy pénzeljen titeket, randikon fizessen, ajándékokat vegyen, utazni vigyen, stb. A jogok kellenek, a kötelességek nem.
A feminizmusnak köszönhetőek a női kvóták egyre több helyen. Ez annyit jelent, hogy én már eleve hátrányból indulok, csak mert férfinak születtem. Ez bizony kőkemény diszkrimináció (és egyébként ugyanaz a kategória, mint a numerus clausus, az első magyarországi zsidótörvény).
A feminizmusnak köszönhető a női igények megnövekedése is, hogy az igénytelen, elhízott, mamahoteles trampli is 10/10-es, magas, kigyúrt, gazdag, jóképű férfit akar.
"Pechedre veled ellentétben én valóban IT területen dolgozom, így pontosan tudom, hogy hazudsz, mivel alig van nő a szakmában. Olyan 10-15%-nál biztos nem több."
Max. édesanyád hazudik. :)
Én nem mondtam, hogy az IT területen sok a nő. Nekem jelenleg egyetlen kolléganőm sincs, csak férfiak. Azt állítom, hogy IT és mérnöki területen egyre több a nő. Az IT-ra is igaz, hogy már azért több, mint mondjuk 20 éve + hoztam egy konkrét példát a bátyám területéről (mérnöki), mert az ő iparágukban valóban sok a nő, majdnem a fele, sőt, a náluk dolgozó pályakezdőknek talán még több is, mint a fele nő.
"A feminizmusnak köszönhető az, hogy ma már a férfiaknak kötelező kivenni a részüket a házimunkából"
Még szép.
"viszont attól még ugyanúgy elvárjátok a férfitől, hogy pénzeljen titeket, randikon fizessen, ajándékokat vegyen, utazni vigyen, stb. A jogok kellenek, a kötelességek nem."
Én nem várom el, nekem az is a feminizmus része, hogy nem tartok igényt ilyenekre.
Én is veszek ajándékot a páromnak, az utazásaink anyagi hátterét pedig együtt hoztuk össze.
"Ez annyit jelent, hogy én már eleve hátrányból indulok, csak mert férfinak születtem. "
Leszögezem, hogy személy szerint én nem támogatom, hogy kvóták legyenek, mert visszaéléseknek ad terepet, de ugyanakkor tudom, hogy azért jöttek létre, mert a nőnek érte diszkrimináció bizonyos területeken. Pl. nem vették fel, mert "nem való ide nő", hiába volt szakmailag rendben.
Ha soha nem lett volna ilyenre példa, akkor minek lenne kvóta?
"A feminizmusnak köszönhető a női igények megnövekedése is, hogy az igénytelen, elhízott, mamahoteles trampli is 10/10-es, magas, kigyúrt, gazdag, jóképű férfit akar."
Akarni lehet bárkinek bármit, az egy más kérdés, hogy összejön-e. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!