Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
29 szavazat
2/22 anonim válasza:
Attól függ mit értünk alatta. Ha azt, hogy az egyenjogúság pártján áll akkor persze, mert én is. Ha azt akinek, hogy valakinek már fekete-fehér víziós az egész élete, és ha valamit szóvá teszek, vagy kifejtek miért nem tetszik akkor jön azzal hogy ez "mansplaining", ha nem zárom össze a lábaimat az már "manspreading" amivel a patriarchális uralmamat érvényesítem, és ha szeretném hogy szőrtelenítsen az már nem lehet más mint elnyomás akkor Isten ments, menekülnék az első red flagnél.
3/22 A kérdező kommentje:
#2: Amit leírsz, az a feminista definíciója.
2022. nov. 23. 00:46
4/22 anonim válasza:
#3 akkor neked fingod sincs, hogy mi az a feminizmus
5/22 anonim válasza:
Nem.
Nem szeretem a férfias nőket.
6/22 anonim válasza:
Nem. Miért lenne jó nekem olyannal együtt élni, aki alapból gyűlöl?
7/22 anonim válasza:
Magyarul te is cipeled a szatyrot a negyedikre, te is szekrényt szerelsz össze? Egy kávéra se szabad meghívni egy randin? A férfi meg mosson magára?
8/22 anonim válasza:
"A férfi meg mosson magára?"
Miért, ki mosson? Anyukád? 😂
9/22 anonim válasza:
Látom itt nagyon sokan fogalomzavarban szenvednek. Elég szánalmas, már nem azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!