Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, kezdenétek feminista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, kezdenétek feminista nővel?

Figyelt kérdés

2022. nov. 22. 23:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

7

Nagyszerűen eltaláltad.

- Jelenleg egyedül élek, úgyhogy így is úgy is én cipelem a szatyrot, nem kell segítség. Ha meg két emberre való élelmiszert vettünk, akkor értelemszerűen ketten visszük, ebben nincs semmi meglepő.

- Egy szekrényt összerakni baromira nem nagy művészet. Amikor 15 évesen feljítottuk a szobámat, én szereltem össze minden bútoromat, amik azóta (7 éve) tökéletesen funkcionálnak.

- A kávére meghívással nincs probléma, ameddig nagyságrendileg egálban vagyunk. Tehát ragaszkodom hozzá, hogy vagy mindig felesben fizessünk, vagy az esetek felében én hívjam meg nagyjából ugyanolyan értékben.

- Természetesen a férfi mosson magára. Miért, mit gondolt?

2022. nov. 23. 10:32
 12/22 anonim ***** válasza:
87%
#7-es ezekhez a 21. században már nem kell férfi. 4.-re van lift, ha nincs, a nő simán fel tudja cipelni. Szekrényt összeszerelni, meg minden mást szerelni szerelőt hív. Egy férfi pedig igen, tudjon mosni magára. Kb két gombot kell megnyomni egy gépen.
2022. nov. 23. 10:46
 13/22 anonim ***** válasza:
11%

12.

Hú ezt a logikádat nehéz követni!

" minden mást szerelni szerelőt hív"

És az szerinted KI ??

2022. nov. 23. 11:31
 14/22 anonim ***** válasza:
91%

És ha férfi a szerelő, akkor mi van? Könyörgöm, téged meg valószínűleg nők ápolnak, ha kórházba mész, a gyerekedet meg zömében nők fogják oktatni, de miféle kifacsart logika alapján kellene neked emiatt felsőbbrendűnek tekinteni őket?

Attól, hogy bizonyos munkakörökben felülreprezentált az egyik nem, megdől az egyenjogúság vagy mi a fasz?

2022. nov. 23. 11:36
 15/22 anonim ***** válasza:
92%
#13-as - de itt párkapcsolatról volt szó, ha jól értem. Természetesen bizonyos szakmákat inkább nők, másokat férfiak látnak el. Ha szerelőt hívok, engem abszolút nem érdekel, hogy férfi vagy nő.
2022. nov. 23. 11:38
 16/22 anonim ***** válasza:
14%

14

" de miféle kifacsart logika alapján kellene neked emiatt felsőbbrendűnek tekinteni őket?"

Ezt eddig csak te mondtad ki, hogy felsőbbrendűek.

Itt a kifacsart logikád!!

2022. nov. 23. 11:39
 17/22 anonim ***** válasza:
88%

15

Azért kellene alárendeld magad a PÁRODNAK, mert ha SZERELŐT hívsz, akkor az valószínűleg férfi lesz.

Hölgyeim és uraim!

A szexista férfiak csillogó logikájának egy újabb gyöngyszemét olvashatták.

2022. nov. 23. 11:41
 18/22 anonim ***** válasza:
70%
16-os: Akkor TE mit állítasz? Halljuk... Az egyenjogúságról beszéltünk, amit te azzal próbáltál cáfolni, hogy a szerelő férfi. Hajrá! Fejtsd ki, hogy mire gondoltál.
2022. nov. 23. 11:42
 19/22 anonim ***** válasza:
80%

#13 és te nem engeded, hogy egy nővér vért vegyen tőled? Vagy nem hagyod nekik lecserélni a kötésedet? Vagy nem viszed akkor bölcsibe/oviba/általánosba/középsuliba a gyereked, mert a pedagógusok zöme nő? 😂😂😂

Amúgy meg a szerelőnek fizet az ember. Szolgáltatást vesz. Ahogyan a magán dokinál is fizetsz, a fodrásznál is fizetsz, a takarítónak is fizetsz, vagy a felszolgálónak is fizeted a szerviz díjat, vagy a házhozszállítást is fizeted, fizeted a net előfizetést, stb Ezzel minden szolgáltató magasabb rendű nálad?

2022. nov. 23. 11:56
 20/22 anonim ***** válasza:
11%

19

A lepontozásból meg a felháborodásból is nagyon is jól látom, hogy

betalált elég rendesen a 13-as válaszom, most eszitek a kefét!

Hát most se hozott nektek szerencsét a 13-as.

Pontozzatok le megint, hogy lássam hatott ez is!

2022. nov. 23. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!