Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7
Nagyszerűen eltaláltad.
- Jelenleg egyedül élek, úgyhogy így is úgy is én cipelem a szatyrot, nem kell segítség. Ha meg két emberre való élelmiszert vettünk, akkor értelemszerűen ketten visszük, ebben nincs semmi meglepő.
- Egy szekrényt összerakni baromira nem nagy művészet. Amikor 15 évesen feljítottuk a szobámat, én szereltem össze minden bútoromat, amik azóta (7 éve) tökéletesen funkcionálnak.
- A kávére meghívással nincs probléma, ameddig nagyságrendileg egálban vagyunk. Tehát ragaszkodom hozzá, hogy vagy mindig felesben fizessünk, vagy az esetek felében én hívjam meg nagyjából ugyanolyan értékben.
- Természetesen a férfi mosson magára. Miért, mit gondolt?
12.
Hú ezt a logikádat nehéz követni!
" minden mást szerelni szerelőt hív"
És az szerinted KI ??
És ha férfi a szerelő, akkor mi van? Könyörgöm, téged meg valószínűleg nők ápolnak, ha kórházba mész, a gyerekedet meg zömében nők fogják oktatni, de miféle kifacsart logika alapján kellene neked emiatt felsőbbrendűnek tekinteni őket?
Attól, hogy bizonyos munkakörökben felülreprezentált az egyik nem, megdől az egyenjogúság vagy mi a fasz?
14
" de miféle kifacsart logika alapján kellene neked emiatt felsőbbrendűnek tekinteni őket?"
Ezt eddig csak te mondtad ki, hogy felsőbbrendűek.
Itt a kifacsart logikád!!
15
Azért kellene alárendeld magad a PÁRODNAK, mert ha SZERELŐT hívsz, akkor az valószínűleg férfi lesz.
Hölgyeim és uraim!
A szexista férfiak csillogó logikájának egy újabb gyöngyszemét olvashatták.
#13 és te nem engeded, hogy egy nővér vért vegyen tőled? Vagy nem hagyod nekik lecserélni a kötésedet? Vagy nem viszed akkor bölcsibe/oviba/általánosba/középsuliba a gyereked, mert a pedagógusok zöme nő? 😂😂😂
Amúgy meg a szerelőnek fizet az ember. Szolgáltatást vesz. Ahogyan a magán dokinál is fizetsz, a fodrásznál is fizetsz, a takarítónak is fizetsz, vagy a felszolgálónak is fizeted a szerviz díjat, vagy a házhozszállítást is fizeted, fizeted a net előfizetést, stb Ezzel minden szolgáltató magasabb rendű nálad?
19
A lepontozásból meg a felháborodásból is nagyon is jól látom, hogy
betalált elég rendesen a 13-as válaszom, most eszitek a kefét!
Hát most se hozott nektek szerencsét a 13-as.
Pontozzatok le megint, hogy lássam hatott ez is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!