Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet komolyan tervezni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet komolyan tervezni egy 17 éves lánnyal?

Figyelt kérdés

Nem biztos, hogy ez a jó kategória. Már hónapok óta talákozgatunk és nekem kezdenek érzéseim lenni felé. Úgy érzem neki is. Nyilvánvalóan ezt majd vele is megbeszélem. De mit gondoltok? Voltatok már hasonló helyzetben? Lehet vele komolyan tervezni? Nagyon okos lány, mert tényleg lány még... De ettől függetlenül hamar egymásra hangolódtunk és semmi gáz nincs vele, talán csak a kalandvágya... Hallottam már ilyeneket, hogy sokan megbánják ha fiatal korukban elköteleződnek és én nem akarom, hogy miattam akármiből kimaradjon vagy megcsaljon.

32F

2023. jan. 31. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
21%

Teljesen fölösleges folytatni mostmár ezt a témát. Összegezzük, aztán köszönjünk el.

- Egy 17 éves lány szexuálisan már felnőtt nő, akit a férfiak többsége szívesen megdugna. Megdugná a 17 éves szűz kanos osztálytársa, megdugná a 25 éves ételfutár, megdugná a 40 éves házasember, de még a nyugdíjba készülő 65 éves papó is.

- A kérdező vonzalma a 17 éves csajhoz teljesen normális. Csak legyen őszinte önmagával. Nem azért kell neki, mert olyan jó személyiség vagy mert közös érdeklődési körük van. Azért kell, mert szereti kefélni. Szereti, amikor az a fincsi 17 éves test bepucsít és megrakhatja, mint egy mocskos kancát.

- 17 éves csajjal szexelni nem csak hogy normális, hanem törvényes is. Az erőszakos cselekedet viszont törvényellenes. Ha maradandó testi károsodást okozol valakinek, börtönbe mész. Az egyetlen bűnös te leszel. És miközben a lányodat tovább fogják alázva khúrni, te a börtönben leszel a csicska.

- olyan könnyen beszéltek gyilkosságról, hogy az nevetséges. A való életben a legtöbb ember még egy csirkét sem vágna le. Kert meg ásó... nem egy B kategóriás horrorfilmben vagyunk!

És utoljára: ne azokat szidjátok, akik kimondják az igazságot. Mi sem szóltunk rátok egy rossz szót sem. Tudom, hogy fáj a valóság, de fogadjátok el.

2023. febr. 2. 06:37
 72/78 anonim ***** válasza:
18%
71. ENNYI! Köszönöm a tűpontos összegzést! Szép napot!
2023. febr. 2. 12:28
 73/78 anonim ***** válasza:
6%

A 71-es nagyon jól leírta és normálisan. Örülök h vannak férfiak akik kiállnak ezért és a hiszti ellen. Az egész történelemben ez volt a normális, fiatal lányok a termékenyek, tiszták, szüzek, az idős férfiak pedig tapasztaltak, pénzesek és meg tudják adni ami kell. A többi mehet a dolgára. Ha a lány akarja, és a férfi is, akkor senkinek nincs joga elválasztani kettőjüket. Ha valakinek nem tetszik, mert mondjuk a lánya csinálja: miért nem beszélsz vele? Miért nem tanítod meg? Miért nem segíted az életedben? Ha figyeltél volna rá, akkor nem akarna ilyesmit és egészséges lenne.

#ProLove :)

2023. febr. 2. 15:06
 74/78 anonim ***** válasza:
4%

73.

ÁLLJ!

Ha egy fiatal lány választ férfit a pénzért (IS), akkor nem egészséges? Mert ezt írtad az utolsó mondatodban.

De akkor az egészséges, amikor egy "korban hozzám illő" érett nő megkérdi a randi első 5 kérdésének egyikével, hogy "Mivel foglalkozol?" azaz = Mennyit keresel?

2023. febr. 2. 15:14
 75/78 anonim ***** válasza:
69%

""- A kérdező vonzalma a 17 éves csajhoz teljesen normális. Csak legyen őszinte önmagával. Nem azért kell neki, mert olyan jó személyiség vagy mert közös érdeklődési körük van. Azért kell, mert szereti kefélni. Szereti, amikor az a fincsi 17 éves test bepucsít és megrakhatja, mint egy mocskos kancát.

- 17 éves csajjal szexelni nem csak hogy normális, hanem törvényes is. Az erőszakos cselekedet viszont törvényellenes. Ha maradandó testi károsodást okozol valakinek, börtönbe mész. Az egyetlen bűnös te leszel. És miközben a lányodat tovább fogják alázva khúrni, te a börtönben leszel a csicska.""

Hát ez parádés. 'Az erőszakos cselekedet viszont törvényellenes' - írja ez a tetű (#71), majd folytatja azzal hogy az apa börtönbe fog menni amiatt hogy szétrúgja a pedót, és ezek után az apa által testi károsodást elszenvedett pedó ALÁZVA FOGJA KÚRNI a lányt, azaz nemi erőszakot fog elkövetni, és mindezt egy mondatban. Tehát a gyerekét védő apa szerinte böribe megy és aztán ő nyugodtan erőszakolhat. A viperás kollegája is ugyanez, aki szétverné a gyerekét védő apát és azt hiszi hogy az megy börtönbe (bár az írás alapján sanszos hogy ugyanaz 2 nickkel...)

Örülök hogy normális családban nőttem fel és soha nem voltam az ilyen férgek potenciális áldozata. A #73-nak ebben az egyben totál igaza van, hogy az a kislány aki áldozata lehet ezeknek a hulladékoknak, ott valami nagyon nem stimmelt a családjában. Ugyanis az egészséges családokban felnövő lányok ösztönösen undorodnak az őket kihasználni akaró beteg vénemberektől.

2023. febr. 2. 19:45
 76/78 anonim ***** válasza:
8%

Nem. Senki nem beszélt nemi erőszakról. Ezt megint csak te látod bele. Undorító vitatechnikád van! Olyat állítasz rólam, amit sosem mondtam, majd ez alapján elkezdesz szidni. Te féreg!

Alázós szex: kutyapózban hajhúzva, csapkodva, ledominálva.

Ebben semmi törvénytelen nincs.

Ne vádolj olyannal, amit nem mondtam, nyomorult!

2023. febr. 2. 21:35
 77/78 anonim ***** válasza:
4%

76. Hagyd rá! Nekem folyamatosan nyomja az: incel, pedo, román, szavakat, meg a hányós és bohóc szmáljikat.

És hiába lett neki leírva 1000000000000000000000000X, hogy 14.+ -tól nem bűncselekmény, ő csak tolja.

A legjobb az volt, mikor egy 44!!! éves nő miatt is pedofilozott.

2023. febr. 2. 23:48
 78/78 anonim ***** válasza:
0%
Bye Alex 38 éves. Vajon hány "kisleány" mászik/mászna rá?
2023. febr. 5. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!