Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet komolyan tervezni egy 17 éves lánnyal?
Nem biztos, hogy ez a jó kategória. Már hónapok óta talákozgatunk és nekem kezdenek érzéseim lenni felé. Úgy érzem neki is. Nyilvánvalóan ezt majd vele is megbeszélem. De mit gondoltok? Voltatok már hasonló helyzetben? Lehet vele komolyan tervezni? Nagyon okos lány, mert tényleg lány még... De ettől függetlenül hamar egymásra hangolódtunk és semmi gáz nincs vele, talán csak a kalandvágya... Hallottam már ilyeneket, hogy sokan megbánják ha fiatal korukban elköteleződnek és én nem akarom, hogy miattam akármiből kimaradjon vagy megcsaljon.
32F
28.-ra kérdező.
Tanuld meg!
A Gyakorin, ha a férfi, csak 3+ évvel is idősebb a nőnél, akkor pedofil állat!!! Még akkor is, ha a kislány 43 éves.
#31 Vigyázz mert túlcsordul belőled az áldozatkomokexus.😅
"bezzeg a férfiaknak semmit se lehet!!! még azt sem fogadják el, hogy harminc évesen gimis tinikkel kezdjünk!!!!!!! minden meg van tiltva nekünk, minden apróságért lenéznek minket :( a férfi sors olyan kegyetlen"
"Tisztában vagyok vele hogy gyerek, nem veszem rá semmire, amit nem akar megtenni"
Jézusom, ha még te magad is gyereknek látod, hogy az úristenbe lennél képes párként tekinteni rá? 🤯
Úgy, hogy B*SZNIVALÓÓÓ!
Fogjátok már fel:
14 éves elmúlt ----> kefélhető.
És már nemileg is érettek, úgyhogy teljesen normális az irántuk való szexuális vágy.
Tudom, fáj ezt nektek idősödő nőknek olvasni, de attól még ez az igazság.
:)
Bsznivaló...
Komolyan mondom undorító ahogyan beszéltek a nőkről. Nem tárgyak vagyunk. Vegyél egy guminőt ami bsznivaló. És bár én nő vagyok igaz, de én is ferde szemmel fogom vizslatni azt a 32 éves csávót, aki a lányomat akarja felszedni. Ha meg annyira bsznivaló lesz, hogy teherbe is ejti... Nos, abban nem lesz köszönet. Betegek és gusztustalanok vagytok.
38.
Szerinted, a TE környezeted férfi tagjai (család, barátok, rokonok, melótársak, ex-kanik, tanáraid,...) mit gondolnak róla? https://www.youtube.com/watch?v=6ET6TxdpNQA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!