Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet komolyan tervezni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet komolyan tervezni egy 17 éves lánnyal?

Figyelt kérdés

Nem biztos, hogy ez a jó kategória. Már hónapok óta talákozgatunk és nekem kezdenek érzéseim lenni felé. Úgy érzem neki is. Nyilvánvalóan ezt majd vele is megbeszélem. De mit gondoltok? Voltatok már hasonló helyzetben? Lehet vele komolyan tervezni? Nagyon okos lány, mert tényleg lány még... De ettől függetlenül hamar egymásra hangolódtunk és semmi gáz nincs vele, talán csak a kalandvágya... Hallottam már ilyeneket, hogy sokan megbánják ha fiatal korukban elköteleződnek és én nem akarom, hogy miattam akármiből kimaradjon vagy megcsaljon.

32F

2023. jan. 31. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
82%

Nem akartam beleugatni... de nekem egy 10 éves lányom van. Ha pár év múlva egy 30as vagy ne adj isten 40 es pasi kerülgeti majd, akkor azt addig verem amíg mozog és utána még 5 percig. és minimum a gerincét töröm el.

Szóval addig örüljetek amíg csak a neten van ez a téma és nem pl a lépcsőházban vagy a nyílt utcán. Mert ott nem fog érdekelni senkinek az álláspontja csak a sajátom. És ott nincs ám pontozgatás és nem ment meg a moderátor sem. Szóval csak óvatosan....

2023. febr. 1. 19:19
 42/78 anonim ***** válasza:
15%

40.

Gratulálok az agresszív, barom férjedhez!

Én hagynám, hogy pár ütést bevigyen, főleg, ha van kamera. Aztán válasszatok!

A.: Látlelet, rendőrség, és persze a lányodnak is elmondanám, milyen primitív az apja.

B.: Simán közölném, hogy innentől BÁRMIKOR láthatom a lányotok. Ha nem, A verzió, de akkor a pasidnak lesz melója, mert erkölcsije nem lesz tiszta. >:)

C.: Vagy csak simán ráhajlítom a viperám.

2023. febr. 1. 19:24
 43/78 anonim ***** válasza:
80%

Óh kisfiúk és kislányok akik itt észt osztotok...

Igen. Én kifejezetten agresszív leszek. Sőt. Még annál is jobban.

Nyugodtan mehet látleletet vetetni meg mehet a rendőrségre.

Mit tudnak rám húzni? Garázdaság? Testi sértés? És akkor mi van mucika?! :D

Legrosszabb esetben is felfüggesztett lesz. De akkor is megérte.

Tudod csak két féle ember létezik. Aki ért a szép szóból és akit ütni kell hogy megértse. Ennyi. Lehet itt felháborodni, meg ecsetelni a következményeket stb. De azt a 30as-40es pasit aki a tinilányomat kerülgeti a saját taknyába fojtom bele.

2023. febr. 1. 19:30
 44/78 anonim ***** válasza:
20%

43.

- A felfüggesztett = bejegyzés az erkölcsibe. Megmarad a munkád?

- "Mindenkire van ember." Ezt a mondást anno ex-terrorelhárítós kollégám mondta volt, mikor X bunyóst, akitől mindenki fosott az éjszakában, 3 fickó megdádázta, bézbózütőkkel. Szóval csak ésszel, mert bármikor viperába, vagy golyóba futhatsz! Vagy egy egy rutinellenőrzésnél porocska lesz a zsebedben/kocsidban. Gondolkozz ezen, és sipirc aludni!

2023. febr. 1. 19:37
 45/78 anonim ***** válasza:
77%
42-es, szerencsére 16,5 év múlva egy vén phasz leszel, akire a lányom rá se fog nézni. Hála istennek. A férjem nagyon kedves nagyon birkatürelmű férfi, de szinte biztos, hogy jól megagyalja majd az ilyet. És igen, őt se fogja érdekelni, hogy feljelented testi sértésért. Örülhet, ha a phaszát nem fogja lenyiszatolni egy kis bicskával. 😄 Szerintem te csak rejszolgatsz a kislányokra, annyira nem vagy fsza gyerek, hogy ilyenre rá is nyomulj. Na majd kifogsz egy olyan kislányt, aki apuci hercegnője meg nem egy beszri alak és úgy elver, hogy a bundás kenyeret is infúzión fogod kapni. 😉
2023. febr. 1. 19:41
 46/78 anonim ***** válasza:
88%
#44-es javaslom kicsit kisebb arccal... mire előveszed a viperád én 2 mellkason és egyszer homlokon küldelek 100+J al vasporos gumival. Szóval ez rád is vonatkozik kiscicám. Elhiszem hogy hatalmas fotelrambó vagy 70 alatti IQ val, de itt most emberedre akadsz. És ezek után jön még ki csak a feleségem ... tőle még én is félek... 😂
2023. febr. 1. 19:42
 47/78 anonim ***** válasza:
5%
46. Vasporos gumi??? Aha! Szóval te is olyan barom vagy, aki vasporos + marhatöltény, majd viszi vissza a szétrepedt fegyvert, hogy "Há...gyári hiba lesz...én nem is lőttem vele.", majd írja a negatívat a boltról, meg a fegyverről, mert az anyjába hajtotta GVass? >:)
2023. febr. 1. 19:45
 48/78 anonim ***** válasza:
93%

#47-eske, dorombolsz kiscica? :) igen az acél pitbull bírja a vasporost. Ruaggal 120+J-t mértünk, és 1.16 alatt lövöm a mozambik drillt.

Picivel kisebb arccal kéne, mert ha rossz ember lányát kerülgeted hogy "dugni való" még tényleg infúzióban kapod a bundáskenyeret.

Tudod vannak olyan emberek akik nem csak a neten arcoskodnak, hanem megvédik a családjukat. Az olyan kis szarcsimbókoktól mint te is vagy.

2023. febr. 1. 19:49
 49/78 anonim ***** válasza:
0%
48. De a sittről, hogyan véded??? Mert a fegyveres garázdaság + súlyos testi sértés...emberölés kísérlete...5-8 év+.
2023. febr. 1. 19:53
 50/78 anonim ***** válasza:
95%

#49 eske... fiktív példa volt, hogy ha te a "dugni való" 14 éves lányomat kerülgeted és viperát veszel elő... amúgy meg ásó meg klórmész van, a kert meg elég nagy. Felesleges okoskodni. Te sem gondolod komolyan, hogy egy 30-40es pasi aki egy tizenéves lányt akar megbszni az rendben van. Gondolom nincs családod sem gyereked. Gondolom nem véletlenül.

Lehet itt okoskodni, meg észt osztani de te is tudod, hogy egy normális ember csak 1x fog szólni ezért. És itt nem az érzékenyített kis elfogadó kockásinges szandálos apukákról van szó.

De érdekelne a véleményed erről. Kérlek fejtsd ki, mi a normális abban hogy egy 30as pasas egy 14 éves lányt akar megdugni. Aki még GYEREK. Érdekelne mit gondolsz arról, ha az a 14 éves lány a te lányod lenne. Várom...

2023. febr. 1. 19:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!