Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet komolyan tervezni egy 17 éves lánnyal?
Nem biztos, hogy ez a jó kategória. Már hónapok óta talákozgatunk és nekem kezdenek érzéseim lenni felé. Úgy érzem neki is. Nyilvánvalóan ezt majd vele is megbeszélem. De mit gondoltok? Voltatok már hasonló helyzetben? Lehet vele komolyan tervezni? Nagyon okos lány, mert tényleg lány még... De ettől függetlenül hamar egymásra hangolódtunk és semmi gáz nincs vele, talán csak a kalandvágya... Hallottam már ilyeneket, hogy sokan megbánják ha fiatal korukban elköteleződnek és én nem akarom, hogy miattam akármiből kimaradjon vagy megcsaljon.
32F
Igazából ez a legveszélyesebb korosztály.
Elköteleződni még nem sokan akarnak, ami érthető, fiatal.
Előtte az érettségi, tovább tanulás, szakma. Még azt sem tudja majd, hogy a munka hova viszi, milyen távolra esetleg.
Természetesen egy hétvégi buliban bármi megtörténhet. Ha nem az a bulizós fajta, akkor már jobb a helyzeted.
A korkülönbség miatt pedig nehéz dolgotok lesz a szülőkkel.
Igazából ha kiismered, akkor sok kérdésre választ kapsz.
Inkább tiszta fejjel dönts, mint szívvel.
"Lehet vele komolyan tervezni? "
99.999%, hogy nem. Még sem érettségizett. Utána fog tovább tanulni, ahol (ha előbb nem) majd megismer egy korban hozzá illő fiút, akivel azonos életszakaszban vannak.
Az apucit meg messze kerüld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!