Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet komolyan tervezni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet komolyan tervezni egy 17 éves lánnyal?

Figyelt kérdés

Nem biztos, hogy ez a jó kategória. Már hónapok óta talákozgatunk és nekem kezdenek érzéseim lenni felé. Úgy érzem neki is. Nyilvánvalóan ezt majd vele is megbeszélem. De mit gondoltok? Voltatok már hasonló helyzetben? Lehet vele komolyan tervezni? Nagyon okos lány, mert tényleg lány még... De ettől függetlenül hamar egymásra hangolódtunk és semmi gáz nincs vele, talán csak a kalandvágya... Hallottam már ilyeneket, hogy sokan megbánják ha fiatal korukban elköteleződnek és én nem akarom, hogy miattam akármiből kimaradjon vagy megcsaljon.

32F

2023. jan. 31. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Te már férfi vagy, ő még kislány. Legfeljebb dugásra jó.
2023. febr. 1. 08:07
 22/78 anonim ***** válasza:
87%
Mi az a platform ahol egy 32 éves felnőtt férfi egy középiskolás lánnyal tud ismerkedni?
2023. febr. 1. 11:04
 23/78 anonim ***** válasza:

Anime, K-pop, fortnàjt, kölyök klubb szombat reggel, suliba vagy karbantartó , nem Tom

Tényleg érdekel

2023. febr. 1. 11:06
 24/78 anonim ***** válasza:
3%
NEKED nem. Miért? Mert egy korodbeli érett FÉRFI, nem a Gyakorin kérdezne embereket, hanem megélné a kapcsolatot a lánnyal.
2023. febr. 1. 11:44
 25/78 anonim ***** válasza:
18%

22.

ÉLET.

Ott lehet megismerni embereket, és fiatal lányokat. Saját példám. 2 éve, egy DM-ben voltam a családdal, és ott volt egy fiatal, diákmelós lány.

Másnap egyedül visszamentem. Miatta. Majd 1 évig voltunk együtt.

2023. febr. 1. 11:52
 26/78 anonim ***** válasza:
87%

superfreak333, nem kell privát üzenet köszönöm. 😘 de ne aggódj, ilyen nicknévvel biztos tényleg nagyon félelmetes vagy 😱

🤣🤣🤣

2023. febr. 1. 14:09
 27/78 anonim ***** válasza:
88%
Remélem, a lány apja is tervez veled ezt-azt.
2023. febr. 1. 14:12
 28/78 A kérdező kommentje:
4es. Nem vagyok pedofil. A pedofilok nemileg éretlen gyerekekre izgulnak.
2023. febr. 1. 16:27
 29/78 A kérdező kommentje:
8 Miért fontos hogy azonos életszakaszban legyünk? Hiszen így tudok neki segíteni, mert én már átéltem ezeket.
2023. febr. 1. 16:31
 30/78 A kérdező kommentje:
10 Nem lennék százas? Tisztában vagyok vele hogy gyerek, nem veszem rá semmire, amit nem akar megtenni. Nem erőltetek semmit, szívesen tölti velem az idejét. Én vagyok a felnőtt és vállalom a felelősséget a lelkéért.
2023. febr. 1. 16:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!