Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet komolyan tervezni egy 17 éves lánnyal?
Nem biztos, hogy ez a jó kategória. Már hónapok óta talákozgatunk és nekem kezdenek érzéseim lenni felé. Úgy érzem neki is. Nyilvánvalóan ezt majd vele is megbeszélem. De mit gondoltok? Voltatok már hasonló helyzetben? Lehet vele komolyan tervezni? Nagyon okos lány, mert tényleg lány még... De ettől függetlenül hamar egymásra hangolódtunk és semmi gáz nincs vele, talán csak a kalandvágya... Hallottam már ilyeneket, hogy sokan megbánják ha fiatal korukban elköteleződnek és én nem akarom, hogy miattam akármiből kimaradjon vagy megcsaljon.
32F
12
Értelmes 17 éves eleve nem ismerkedne 30+-os pasival, csak a butuska naív.
Irigyellek! 😥
Fiatal, szép, bájos arcú, feszes bőrű, karcsú testű, formás tinkanca. Mit meg nem adtam volna egy ilyenért, áhhh... 😥
25 évesen nem tudok elképzelni egy komoly kapcsolatot 17 éves lánnyal. Teljesen más életszakaszban vagyunk, a lány még tanul sokáig, ott van még esetleg a továbbtanulási lehetőség is, nem tudja mit hoz a jövő, stb. Én meg nem akarom eltartani addig amig tanul, és illetve nem is akarok szüleinél aludni rendszeresen…
Szóval 30 évesen nem tudom mit akarsz, de ha 20-23 lennél, akkor azt mondanám, hogy nyugodtan vágj bele…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!