Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 17 éves lány és egy 38 éves férfi kapcsolata elintélendő?
Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 19:55
1/28 anonim válasza:
Nem ítélem el, mert nem érdekel, viszont nem ugyanarról szól a 2 félnek, az biztos. És valószínűleg felszínes is.
3/28 anonim válasza:
Nem ítélem el, de nem is tartom egészséges dolognak, ilyenkor szerintem két mentálisan nem százas ember talál egymásra.
4/28 anonim válasza:
Nem szokványos, de hát ők tudják. Ha ők úgy érzik, hogy szeretnének egymással lenni, akkor rendben. Lehet, hogy igaz a dolog, lehet hogy csak kihasználás, de ezt innen nem tudom megmondani. Rájuk van bízva.
5/28 anonim válasza:
hogy én mit megkaptam azért, amiért 25 évesen írni akartam egy 17 éves lánynak, pedig a végén nem is lett belőle semmi :D
6/28 anonim válasza:
Inkább szánalmasnak tartom, de végülis nem az én dolgom.
9/28 anonim válasza:
Azért mindennek van határa, ez a felállás meg bőven túl van a normalitás határain.
10/28 anonim válasza:
8-as vagyok... A 17 még kiskorú. Fel sem kellene merülnie ennek egészséges mentalitású embernél. Tudom én, hogy a mai 17 évesek már 21-nek néznek ki... de ez nem mentség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!