Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyarázkodjak utólag pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarázkodjak utólag pasiknak, vagy felesleges? Pl az osztályvezetőnek?

Figyelt kérdés

Barátom, akivel nem vagyok jóban, a végét járjuk, elég féltékeny típus.

Ha a társaságunkban van egy férfi, a legjobb, ha pókerarccal ülök, beszélgetéseknél ügyeljek arra hogy ne affektáljak, ne élénken érdeklődve csevegjek, hanem szimplán normálisan.

Megesik hogy elhoz munkahelyre.

Így amikor szembejott az osztályvezető aki próbál mindig kedves lenni velem mert új vagyok, (ahogy minden kollega is kedves az újakkal), és mosolyogva felcsillanó szemekkel köszönt nekem (tegeződünk), de amiért a barátom látószögében voltam ezért "fapofával" hivatalosan jóreggelteztem csak neki, és láttam hogy meglepte, nem érti, talán bunkónak is tűnhettem.

De nem akartam hogy olyat lásson a barátom, hogy itt mosolygós baráti jellegű kapcsolatban lennék pasikkal.

Ha ilyen szituációk vannak, nem csak ez az egy, akár kollega vagy más férfiak kapcsán, hogy azt hiszik rólam esetleg hogy vagy bunkó vagyok, vagy bajom van, vagy simán leszar.m a másik embert, akkor utólag kedveskedjek velük vagy kompenzáljak bármilyen módon is, vagy felesleges pattognom?

Mivel most épp egy osztályvezetőről van szó, akivel nem ártana minimum normális munkaviszonyban lenni, görcsöljek ezen, vagy felesleges?

2022. nov. 7. 07:45
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Ha nem lenne nem igy néznék ki hanem m9noklival fogatlan vagy a hírekben, de egy ilyen ember mellettem elég erőteljesen visszavett es tudja hol a helye.

Ne nekem magyarázzátok hogy nem lenne önbecsülésem.

Nem onbecsules hianybol vagyok vele, hanem mert az érdekeim jelenleg azt kívánják.

2022. nov. 7. 13:04
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

#20! Persze, hogy megismerem. Kedvenc gyikes macám. Annyit röhögök rajta😂 Amúgy megnézném egyszer élőben, nagyon durva lehet a kis nárcisz.(Még mielőtt azt hinné, én is rajonganék érte, mint a világ összes pasija, szögezzük le, hogy hetero nő vagyok. De, ha pasi lennék, vagy leszbi, akkor se kéne ilyen liba.)

2022. nov. 7. 13:30
 23/27 A kérdező kommentje:

A kérdésem annyi volt csak, hogy magyarázkodjak e pasiknak, és ebből ilyeneket kihozni hogy egyszer szolgalelkü vagyok, máskor meg nárcisz? És hogy kicsinálom a kollegákat, csak idő kerdése lesz?

És ez az egész félnap alatt.

2022. nov. 7. 14:17
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen mert már ezen kattogsz, hogy magyarázkodj másnak. Ez természetes dolog nálad mert a pasidnak is magyarázkodsz mindenért gondolom hiszen az ilyen típus elvárja. És mivel valami ok miatt még te akarsz megfelelni neki (hiszen vele vagy), így igen, arra jut mindenki aki ezt olvassa: nincs semmi önbecsülésed. Sajnállak.
2022. nov. 7. 16:36
 25/27 anonim ***** válasza:

#23! Hát, elég buta vagy, ha azt se tudod, hogy a nárcisztikus személyiségzavar pont az egyén alacsony önbecsüléséből fakad. Igen, a tiéd is. Szóval igaz rád mindkettő, nem véletlenül írja azt mindenki. Belátni sose fogod. Engem mondjuk nem zavar, jó leszel a gyik bohócának.

Nézd vissza a kérdéseid, mindig ugyanaz a forgatókönyv. Érkezik X egyöntetű válasz. Te azokat ignorálod, majd magaddal beszélgetsz. Kinyilatkoztatod a saját kérdésed nagy megfejtését, amire TE, a zseni rájöttél. Majd levonod a konklúziót, a válaszolók mind hülyék, csak te vagy helikopter. Tipikus nárcisz viselkedés. Csak hát, ugye a pasikáddal ezt nem tudod eljátszani, mert ő is nárcisz. Tőle félsz, és kussolsz. Ezért van szükséged erre az oldalra nap, mint nap többször is😉

2022. nov. 7. 18:26
 26/27 A kérdező kommentje:

Miért ne tudnám azt hogy alacsony önbecsülésből fakad?

De ez mellett egocentrikus is.

Amúgy az osztályvez azóta figyeli hogyan köszönök neki reggel :D

24 lehet nem tudsz olvasni de a kerdés is arrol szolt magyarázkodjak e, tehát nekem nem természetes!

Én azt is irtam hogy nem is akartam magam ezzel strapálni.

.de többen is írták nem ártana egy két szó h rossz napom volt vagy bármi.

De közben be is jött hozzám az osztályvez es rákerdezett hogy nem ismertem volna reggel meg??

Akkor ebbol hogy állt neked ossze az h nekem természetes lenne magyarázkodni?

2022. nov. 10. 10:05
 27/27 A kérdező kommentje:
Itt másoknak van alacsony önbecsulése nem nekem
2022. nov. 10. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!