Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyarázkodjak utólag pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarázkodjak utólag pasiknak, vagy felesleges? Pl az osztályvezetőnek?

Figyelt kérdés

Barátom, akivel nem vagyok jóban, a végét járjuk, elég féltékeny típus.

Ha a társaságunkban van egy férfi, a legjobb, ha pókerarccal ülök, beszélgetéseknél ügyeljek arra hogy ne affektáljak, ne élénken érdeklődve csevegjek, hanem szimplán normálisan.

Megesik hogy elhoz munkahelyre.

Így amikor szembejott az osztályvezető aki próbál mindig kedves lenni velem mert új vagyok, (ahogy minden kollega is kedves az újakkal), és mosolyogva felcsillanó szemekkel köszönt nekem (tegeződünk), de amiért a barátom látószögében voltam ezért "fapofával" hivatalosan jóreggelteztem csak neki, és láttam hogy meglepte, nem érti, talán bunkónak is tűnhettem.

De nem akartam hogy olyat lásson a barátom, hogy itt mosolygós baráti jellegű kapcsolatban lennék pasikkal.

Ha ilyen szituációk vannak, nem csak ez az egy, akár kollega vagy más férfiak kapcsán, hogy azt hiszik rólam esetleg hogy vagy bunkó vagyok, vagy bajom van, vagy simán leszar.m a másik embert, akkor utólag kedveskedjek velük vagy kompenzáljak bármilyen módon is, vagy felesleges pattognom?

Mivel most épp egy osztályvezetőről van szó, akivel nem ártana minimum normális munkaviszonyban lenni, görcsöljek ezen, vagy felesleges?

2022. nov. 7. 07:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Te már megint itt vagy? Nem magyarázkodnék senkinek, hanem együtt se lennék egy mérgező p@ccsel. Mint minden normális nő. Amúgy meg mindegy hogy viselkedsz a kollégák előtt, hamarosan úgyis rájönnek, hogy pasi nélkül se vagy százas.
2022. nov. 7. 10:04
 12/27 A kérdező kommentje:

Mintha a kollegák százasok lennének?

Olyan kisebbségi komplexusuk van néha, hogy csak pislogok. És mégcsak pár hete vagyok itt de nekem magyarázkodnak, hogy pl nekem milyen szép a hajam majd ő is festeti amugy nem ilyen szokott lenni, az infos meg azt magyarázza hogy miért kövér, holott egyiktol sem kérdeztem semmit!

Még a nevem miatt is javítgatom őket, mert nem sikerult megjegyezni elsőre meg masodikra sem:)

Es ha azt nézzük a barátom nekem mondhatni unaloműző most, vagy nem is tudom míg nincs egy normális férfi aki tetszene egyaltalán

Mert vannak normálisak ugyan, le is szaladok vele is beszélni.

Van pár millio ember aki nem jókedvéből van a kapcsolatában hanem mert a párja pótolhatatlan vagy csak rosszabbak vannak annál is

2022. nov. 7. 10:10
 13/27 A kérdező kommentje:

Meg ha azt nézzük az osztályvez is azon rágta a körmét, miért lehettem vele hivatalos. Még pátyolgathattam a "kislelkét":)

De akkor a többi is ilyen lehet. Ha érdekem fűződik a jó kapcsolattartáshoz, akkor utolag tanácsos kompenzálnom.

Válasz megvan. Pedig komolyan nem akartam ezzel fárasztani magam

2022. nov. 7. 10:16
 14/27 A kérdező kommentje:
(A barátom szerint lehet én leszek a lelkiszemetes a munkahelyemen. Majd kiderül. Nekem még nem tiszta hova soroljam magam, de az sem hogy ki szimpi ki nem, az egész kollektiva viszont amblokk, tetszik, mert értelmesek intelligensek asszertívak nyíltan kommunikálnak csapatmunka van egymás segítése, eddig le a kalappal. Még az ellenőrök is olyanok mint vmi angyalkák, kedvesek cukik. Talán ez a menyország :D)
2022. nov. 7. 10:30
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező minél többet kommentelgetsz, annál többet rontasz a helyzeten:D

Alibiből, függőségből, x ragadsz bele egy f*s kapcsolatba, oké, ha neked ez jó. Csak akkor ne csodálkozz, ha más emberi kapcsolataid, munkád, lelkiállapotod látja kárát. Ebbe a gödörbe te magad ásod bele magad. Ha Neked jó, egészségedre!:)

2022. nov. 7. 10:39
 16/27 A kérdező kommentje:

Nem azért írtam meg az okát, hogy azzal visszaéljenek lenézni.

A határokat amugy betartatom vele. Nem lehet naponta a nyakamon, én diktálok jóformán, nagyon is tudja jól azt, hogy a birtoklással vissza KELL fognia.

Domináns pasi, irányító a kisdrágám.

Lehet tanítóm az életben hogyan kell bánni a ferfiakkal. Én meg neki, hogyan a nőkkel.

2022. nov. 7. 10:46
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Megnézném hogy szakít majd a pasassal
2022. nov. 7. 11:52
 18/27 A kérdező kommentje:

Nem ez a nehéz.

Hanem az együttélésből kiválni, a nonstop kontroll alól kibújni, és túlélni a haragját, ha kell, hatósági segitséggel

Ami most van, az egy sétagalopp :D

2022. nov. 7. 12:11
 19/27 A kérdező kommentje:
*ami már most van az jóformán a semmi
2022. nov. 7. 12:14
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Pedig jól írták előttem, semennyi önbecsülésed meg tartásod sincs. Tudod melyik pasi mondhatná meg nekem, hogy pókerarccal éljem az életem mert az ő érzékeny világa ezt kívánja... De ezt azzal lehet csak megcsinálni, aki hagyja.

#11 Olyan jót nevettem! :D Nem csak nekem volt ismerős ezek szerint...

2022. nov. 7. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!