Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyarázkodjak utólag pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarázkodjak utólag pasiknak, vagy felesleges? Pl az osztályvezetőnek?

Figyelt kérdés

Barátom, akivel nem vagyok jóban, a végét járjuk, elég féltékeny típus.

Ha a társaságunkban van egy férfi, a legjobb, ha pókerarccal ülök, beszélgetéseknél ügyeljek arra hogy ne affektáljak, ne élénken érdeklődve csevegjek, hanem szimplán normálisan.

Megesik hogy elhoz munkahelyre.

Így amikor szembejott az osztályvezető aki próbál mindig kedves lenni velem mert új vagyok, (ahogy minden kollega is kedves az újakkal), és mosolyogva felcsillanó szemekkel köszönt nekem (tegeződünk), de amiért a barátom látószögében voltam ezért "fapofával" hivatalosan jóreggelteztem csak neki, és láttam hogy meglepte, nem érti, talán bunkónak is tűnhettem.

De nem akartam hogy olyat lásson a barátom, hogy itt mosolygós baráti jellegű kapcsolatban lennék pasikkal.

Ha ilyen szituációk vannak, nem csak ez az egy, akár kollega vagy más férfiak kapcsán, hogy azt hiszik rólam esetleg hogy vagy bunkó vagyok, vagy bajom van, vagy simán leszar.m a másik embert, akkor utólag kedveskedjek velük vagy kompenzáljak bármilyen módon is, vagy felesleges pattognom?

Mivel most épp egy osztályvezetőről van szó, akivel nem ártana minimum normális munkaviszonyban lenni, görcsöljek ezen, vagy felesleges?

2022. nov. 7. 07:45
1 2 3
 1/27 Noren1989 ***** válasza:
100%

Ha màr a végét jàrjàtok, miért nem dobod be a törcsit?

Magyaràzkodàs nélkül.

2022. nov. 7. 07:51
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Ott a pont az #1 válaszolónál.

A végét járja, de mikorra tervezed azt, hogy kidobod?

Ez a munkahelyed lehet, hogy meglesz 5-10 évig, de a jelenlegi párod - mint írtad - nem sokáig, úgyhogy inkább mosolyogj.

2022. nov. 7. 08:07
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem magyarázkódnék, legközelebb kedves lennék és ha rákérdezne mi volt ez a múltkor, annyit mondanék bocs, de rossz napom volt. Mindenkinek lehet rossz napja. Emiatt hülyeség nem jóba lenno kollegákkal.
2022. nov. 7. 08:18
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
dobd ki a srácot, s légy önmagad!
2022. nov. 7. 08:30
 5/27 A kérdező kommentje:

Na bejött hozzám az osztályvezető, megkérdezte, hogy talán nem ismertem meg reggel?

Hebegtem habogtam hogy de, megismertem, csak még reggel volt, kicsit morcos voltam, csak egy rosszabb pillanatom volt, ne vegye fel.

Szóval akkor ugy néz ki, hogy ilyen szituk után tanácsos valahogy kompenzálnom a pasiknál.

Nem könnyű amúgy szakitanunk. Mert ő birtokló vagy kontrollmániás, nekem meg nincs életem szakítás után és csak ezért esek vissza, talán kapcsolatfüggés ez, tehát pont zsák a foltja lehet, de már jól elhatárokódtam, már nem élek vele együtt, már nagyon sok víz lement.

2022. nov. 7. 08:42
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
S gondolod a barátod nem vette észre, hogy kedélyesen köszönt neked? Most magyarázkodhatsz mind2 helyen, s csak a kifogásokat gyártod.
2022. nov. 7. 08:45
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan nem értem honnan a francból van ennyi önbecsülés nélküli szolgalelkű nő.

Ez tényleg annyira szánalmas már...

2022. nov. 7. 08:58
 8/27 A kérdező kommentje:

A vezeto neki háttal volt amikor nekem köszönt nem latta a mosolyát es nem hallotta szerintem, hogy sziáz is

En voltan szemben a barátommal akkor éppen es minden rólam volt leolvasható.

Ez nem onbecsuleshiány meg szolgalelküség:D

Szimplán nem akarok honapokon át az osztályvezeton veszekedni, mert ő nem az, aki egyszer témába hozza ha vmi neki nem tetszett, hanem honapok félévek múlva is rámolvassa, alátámasztani azt hogy en vagyok a megbizhatatlan meg viselkedni sem tudok ferfiakkal meg minden.

Fene se hallgatja ezt.

Munkahelyre is azért hord, hogy lássák, hogy foglalt vagyok.

2022. nov. 7. 09:26
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
De... Pont az a szolgalelkűség amit éppen leírtál... Nulla önbecsüléssel. Ehh...
2022. nov. 7. 09:28
 10/27 A kérdező kommentje:
Nem az. Tudja jól miért nem élek vele, es tudja jol hogy örülhet annak ha vele szobaállok egyáltalán. Igyekszik visszafogni magát, de attól még birtokló marad.
2022. nov. 7. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!