Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt miért írják mindig, hogy már ne keresd? Én eddig mindenkit kerestem utólag és bevált./N
mindenkit? annyira megse valhatott be, ha aztan valahogy megis vege lett es masiknal kotottel ki.
ezek az ujramegkeresekek altalaban csak arra jok, hogy kitoljak x honappal a kapcsolat lezarasat, aminek amugyis vege lett volna. persze vannak kivetelek, azert ez elegge szituaciofuggo is, de ha valaminek egyszer mar vege szakad, az into jel arra nezve, hogy nem biztos, h mukodokepes a dolog.
illetve a masiknak idegenkent mindig konnyebben osztigatjuk az okos tanacsokat, meg akkor is, ha mi magunk sem feltetlen tartjuk be oket.
Attól függ, hogyan zártátok le a kapcsolatot!
Ha pl. sok volt a vita, veszekedés, kibékíthetetlen ellentétek voltak, esetleg megcsalás, akkor szokták azt javasolni, hogy ne keresd újra!
Ha viszont szépen váltatok el pl. mert az egyik elköltözött mondjuk karrier vagy egyetem miatt, akkor azt miért ne lehetne folytatni?!
Vagy tini szerelem volt, elsodort titeket az élet egymás mellől, de felnőttként újra eszedbe jut, akkor miért ne lehetne felújítani a kapcsolatot?!
Mindenhez két ember kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!