Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jöhet mindenki kedvenc, jól bevált kérdése ciki vagy sem?
18/L és még nem volt pasim tehát nem csókolóztam,így szűz is vagyok... van 1 kis +kilóm tényleg csak 1-2kg felesleg, nem a legújabb divat szerint öltözködöm és nincs rajtam 3kg vakolat....
SZERINTEM ez így normális,de az osztályban ezért vagyok én a "csicska, nyomorék,stb."
tényleg ennyire ciki lenne? azt tudom h minél idősebben szűz az ember annál cikibbé válik de hogy az én koromba is már az lenne?
Nem bántásból mondom,de 1-2 felesleg az élsportolókon van:D
Ha zavar a tested akkor változtass rajta.
A mentalitásodon ne.Az csicska aki ilyeneket mond.
Mondjuk 18 évesen ki az aki ennyire éretlen?
Ne hallgass másokra, és szerintem nem ciki, hiszen nem kell megfelelned senkinek... még előnyödre is válhat hogy nem vagy agyonra használt. Mindegy mennyi idős vagy, mert ha azt veszed, hogy régen a házasságig nem lehetett szex akkor rendben vagy, viszont mint te is tapasztalod a mai világban már ilyenkor kínosnak találják, és az emberek ébresztik fel a másikban ezekben a frusztráló hülye gondolatokat :)
Nem ciki soha nem is lesz az, csak az idő előre haladtával téged fog nyomasztani, mert testileg és lelkileg is igényelni fogod a kielégülést :) 19/F szűz
Ritka, egyéniség vagy és értelmes.
Szerintem azoknak vannak szellemi problémáik, akik "csicskának" neveznek egy embert azért, mert nem majmolja a többséget és nem lehet terelgetni, mint a birkákat.
Normálisabb helyeken/normálisabb emberek lesajnálják az olyan típusú emberkéket, akik téged csicskának neveznek.
Ha még ilyen elő fog fordulni, kérdezz vissza: Szóval te pocskondiázol valakit csak azért, mert nem épp a legújabb divatot majmolja? Sajnállak az értékrended miatt...
Küldd vissza az óvodába az ilyen foggyosokat. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!