Mi a kedvenc terméked a rossmanbol vagy a dm-ből? Mi az ami a legjobban bevált?
Tampont pl vagy a dm saját márkását vagy a rosmannét veszem, met ugyanolyan jó, mint az ob, csak feleannyiba kerül. De ugyanígy vagyok a folyékony szappannal is, meg pl rossmannban veszek szemeteszsákot. Olyasmikből szokta ilyen saját márkásat vásárolni, amiből annyira nem fontos a minőség és feleslegesnek tartom, h több pénzt adjak ki rá, mint amennyit muszáj.
Ami viszont kifejezetten jó minőségű: isana aloés kézkrém a rossmannban (ráadásul van kicsi kiszerelésben, ami elfér a neszeszeremben), balea szalicilsavas és cinkes arclemosó problémás bőre, és a dm-es gyömbéres-citromos zöld tea.
Meg dm-ben szoktam she szemceruzát is venni (de most pont nem az van).
Egyébként minden más higiéniai és kozmetikai terméket is ezekben az üzletekben vásárolok, csak azok olyan márkák, amiket máshol is lehet kapni.
Rossmann-t szeretem, főleg a dezodorjaikat!
19:50-es véleményével egyetértek :D
a lakkjai nagyon jók : )
olyan alapvető dolgokat mint parfümöt, sampont és más hajcuccok, sprét, tampont ott szoktam beszerezni és ha kell körömlakk biztosan elősször ez az üzlet jut eszembe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!