Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar tőlem mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar tőlem mindenki csak szexet?

Figyelt kérdés

Jó ideig nem akartam kapcsolatot egy ideje viszont elkezdtem ismerkedni, társkeresőzni.

Nem vagyok egy vékony lány nagy mellem, fenekem ès csípőm van, 17kg-ot fogytam és kicsit azért így jobban érzem magam de így sem vagyok egy modell alkat.

A melleim zavarnak így próbálok úgy öltözni kevésbé látszodjanak, de igazából mostanság viselem ami kényelmes és jól érzem magam benne, de már egy kicsit nagyobb dekoltázsú felsőt sem merek felvenni mert a férfiak beszólnak..

Az életben és a társkeresőn is nem volt még olyan férfi aki a szexen kívűl mást akart volna tőlem, pedig nem adok olyan jeleket sem, hogy alkalmit keresnék. Kezd elmenni a kedvem az ismerkedéstől, szeretnék valakivel boldog lenni de mindenki csak egy dugásra alkalmasnak néz.

Huszonéves nőként is szűz vagyok, és szeretném egy olyannal az első alkalmat akivel hosszú távra tervezhetek, de már kezdek lemondani erről.

Hogyan változtassak esetleg, hogy ne nézzenek ennyire könnyen megkaphatónak?

Lehetséges egy időre abba is hagyom a társkeresést...

2022. okt. 16. 11:56
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
0%
Szóval innen fúj a szél, zsírdisznó voltál egész életedben és fogalmad sincs milyen amikor nőként kezelnek. :)
2022. okt. 20. 10:02
 52/61 anonim ***** válasza:
18%
Na, látjátok! Itt van 2 jó példa a buta muff kategóriára. 😃
2022. okt. 20. 10:50
 53/61 anonim ***** válasza:
35%

Nekem az ilyen nők jönnek be: azok akiket mindenki meg szeretne dugni - csak nem tud.

Ez az igazi kihívás egy nő megkapása terén.

2022. okt. 20. 10:55
 54/61 anonim ***** válasza:
17%

52

Teljesen natúr szemöldököm van, befestve sincs.

Felszínes meg sose voltam, a férjem pont olyan ember, akivel egy darab csaj nem állna le, mert az emberek szerint ronda.

53

Ez pont a ribi kategória.

2022. okt. 20. 18:13
 55/61 anonim ***** válasza:
67%
Én is, én is!!!:)))
2022. okt. 21. 20:09
 56/61 anonim ***** válasza:
57%
54. De most fiatalokrol van szo néni.
2022. okt. 21. 20:46
 57/61 anonim ***** válasza:
78%

56

25 évesen szerintem elég fiatal vagyok még, bácsikám

2022. okt. 21. 20:51
 58/61 anonim ***** válasza:
0%
25 évesen férjnél vagy, micsoda karrier.
2022. okt. 22. 05:07
 59/61 anonim ***** válasza:
9%

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

9 éve vagyunk együtt te szerencsétlen. Mikor kellett volna férjhez mennem?🤣

Szerintem sajat céggel nagyobb a karrierem, mint neked. Te gyári munkás. 🤣

2022. okt. 22. 05:12
 60/61 anonim ***** válasza:
63%

Igen. Saját cég. A KATA nem saját cég, te ételfutárok gyöngye, te. Nyilván marhára tanult lehetsz, ha 16 évesen már csak és kizárólag a farkakon járt az eszed. Oszt a szemöldököd rajzolt-e?

2022. okt. 22. 05:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!