Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar tőlem mindenki csak szexet?
Jó ideig nem akartam kapcsolatot egy ideje viszont elkezdtem ismerkedni, társkeresőzni.
Nem vagyok egy vékony lány nagy mellem, fenekem ès csípőm van, 17kg-ot fogytam és kicsit azért így jobban érzem magam de így sem vagyok egy modell alkat.
A melleim zavarnak így próbálok úgy öltözni kevésbé látszodjanak, de igazából mostanság viselem ami kényelmes és jól érzem magam benne, de már egy kicsit nagyobb dekoltázsú felsőt sem merek felvenni mert a férfiak beszólnak..
Az életben és a társkeresőn is nem volt még olyan férfi aki a szexen kívűl mást akart volna tőlem, pedig nem adok olyan jeleket sem, hogy alkalmit keresnék. Kezd elmenni a kedvem az ismerkedéstől, szeretnék valakivel boldog lenni de mindenki csak egy dugásra alkalmasnak néz.
Huszonéves nőként is szűz vagyok, és szeretném egy olyannal az első alkalmat akivel hosszú távra tervezhetek, de már kezdek lemondani erről.
Hogyan változtassak esetleg, hogy ne nézzenek ennyire könnyen megkaphatónak?
Lehetséges egy időre abba is hagyom a társkeresést...
10es "Nekem az a tippem hogy a kisugárzásod az oka ennek."
Én is hasonlónak látom a helyzetemet mint ahogy a kérdező írta..tudnál tippeket mondani, hogy min érdemes változtatni? Mi kellene másképp csinálni/mondani?
Nos. Szerintem alapból jó ha egy nő szereti a humort. Ha szexxel kapcsolatos az akár lehet egy teszt is, egy határkeresés nálatok. Ha értékelitek a poént előny, mert akkor mi is jól érezzük magunkat, nem tűnünk fajankónak. Egy-kettő még elmegy ismerkedés közben. De ha sok pikáns poénja van az már gyanús kell hogy legyen. (Bár szerintem bókként is lehet venni ha finoman céloz ilyen témában, mert kvázi külsőre bejöttök nekik) Nem azt mondom hogy küldjétek el melegebb éghajlatra, mert kvázi ismeretlenek vagytok egymásnak. De magamból kiindulva szeretem ha a téma finoman el van terelve (az "inkább váltsunk témát"/"semmi közöd hozzá" - duma határozott, de kicsit zavarbaejtő, és kényelmetlen helyzetbe hozhatja a férfit) az elején. Nem ismerlek titeket, nem tudom mik a kedvenc izémizéitek, de ebbe az irányba simán lehetne terelni. Megint csak saját példa: Filmek, könyvek, hobbi. Ha dumálsz vele, és valami olyan témát hoz fel ami utatna, akkor kérdezheted hogy ezzel kapcsolatban szokott-e filmeket/videókat nézni vagy könyveket olvasni, szabadidejében isnezzel foglalkozik-e. Igen/nem stb. válasz esetén lehet menni tovább ezeken a vonalon, elterelve a témát.
Öltözködés. Szerintem ezen nem kell sokat variálni. Azt vegyetek fel amiben csinosak és nőnek érzitek magatokat. Elsősorban magatoknak kell tetszenetek, nem a férfiaknak. Inkább az elején haver legyetek mint nő. Nem kell közelengedni, de azért figyeljetek arra amit mond.
Még az ismerkedés elején érdemes kideríteni ki mit akar. Ki a zsánere, és miért. Illetve tisztában kell lennetek a saját készségeitekkel is a fizikain túl. Valamint idő. Idő, idő, idő. Aki hamar hanyagol, kamuzik, terel, (még a chatelésnél tartunk) vagy lemondja a talit pár hét után - két-három hétről írok - azzal nem kell többet foglalkozni. Első alkalommal adjatok időt főként MAGATOKNAK. Ne a faszinak, ő megvár titeket ha fontosak vagytok neki. Az nem időhúzás ha nem egy hónap alatt akartok ágyba bújni, vagy összejönni velük. Ti irányítotok mindig, nem a férfiak. Ne ti feleljetek meg nekik. Ők tartsák be a ti szabályaitokat. Az elutasítás meg pff... mindig lesz következő férfi.
Igazából sokszor nagyon jól elbeszélgetünk az adott emberkével, de rövid időn belül durván a szexre terelik a témát, pedig semmi ilyesmit nem hozok fel.
Ma sajnos megkaptam szó szerint így "neked nagy csöcsöd van, biztos sokan megkeféltek már"...
Kicsit azt hiszem jobb ha nem keresek senkit.
Szerintem semmi gond, az első találkozásnal említsd meg hogy hosszú távra tervezel és nem érdekel az egyejszakas kaland és a szex kapcsolat sem.
Ha a pasi akar téged akkor várni fog rad, amúgy sokan be próbálkoznak ilyennel ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!